![]() |
|
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Evin içindeki çeliklerimi kaybettim ama dışardaki çeliğim uyanmaya başladı inşallah o köklenir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-08-2007
|
bir eklemede ben yapayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-08-2007
|
devamı; |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Artık olgunlaşma vakti yaklaşmıştır herhalde. Lezzetini çok merak ediyorum, tadına bakanlardan yorum bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Bende de vardı ama meyve göremeden gitti.Çoğu bitkim ben yokken çalındı.Talan edildi. Tat hakkında yorum yaparsanız seviniriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Çok güzel bir haber bu, inşallah meyvesini görmek, tatmak bizlere de nasip olur. Afiyet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
O zaman şekerli bir tadı yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2013
|
Arkadaşlar merhaba,siteye yeni üye oldum Rusya Moskovada çalışıyorum burada ziyaretine gittiğim bazı fidancılar var,fidanlıklarda yetiştirdikleri bazı kiwi çeştleri var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaçsever
|
sayın egome meyvelerinin çok küçük olduğunu ve pazar değerinin olmayacağını düşünüyorsunuz. tam aksine meyvesinin küçük ve olağan üstü tatlı olması ve tüysüz olması nedeniyle avrupada marketlerin meyve reyonlarında yok satıyor. bir bilgi daha bu tüysüz kivinin(actinidia arguta,actinidia kolamikta, actinidia purpurea) gibi bir çok türü bulunmaktadır.Hardy kiwi aşırı soğuklara dayanıklı genel bir kavram olduğunu düşünüyorum.Avrupada mini kiwi olarak tanınmaktadır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaçsever
|
sayın Moskovalı, konuyla yakından ilgilenmen ilgimi çekti ayrıca resimler de güzel olmuş,bilmeyenlere hardy kivi veya bilinen adıyla sibirya kivisi **** tüm avrupada bilinen genel adıyla minikiwi küçük tüysüz ve olağan üstü tadıyla bal ve inciri ve çileği andırıyor.Bende bu kiwilerden 12 çeşit ektim ve seneye iç eti ve dışı kırmızı olanlardan (purpurna sadowa) meyve bekliyorum. Konuyla ilgili daha fazla bilgi ve resim paylaşalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2013
|
sayın minikivi Rusya da kültüre alınmış kiwi çeşitlerinin bazılarını ekliyorum umarım hoşunuza gider. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|