![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Desert King incirlerimin Breba ürünleri. Pek lezzetli olduğunu söyleyemem. içleri tam olgunlaşmıyor ve ostiol bölgesi çok açık olduğundan çabuk bozuluyor. Bölge biraz serin gelebilir bu türe. Ana ürünleri henüz olmadı. Bakalım onların lezzeti nasıl olacak? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
|
![]() Bursa Beyazı incirlerimin bu yılki meyveleri. Çok lezzetli ve sulu. İlekleme gerekmiyor. Ve her yıl çok verimli. Enteresan bir şekilde diğer incirlerin ostiol bölgesi kapalı olduğu halde bozulma oluyor ama bu türün ağız kısımları yarıldığı halde asla bozulma olmuyor. Yaklaşık 10 yıldır gözlemliyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
![]() ![]() İncir hasadımıza başladık... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Merhaba Desert king brebası yeşil oluyor diye biliyorum. Bu farklı bir tür olmasın? Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
Evet, ben de bu yıl gördüğümde şüphelendim, dahası normal ürünleri de aynı renk ve büyüklükte, Desert King diye almıştım Esflora'dan. Daha önce de bir çeşidim farklı çıkmıştı aynı yerden.Muhtemelen bir karışıklık oldu yine. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Benim başıma da gelmişti. Resmini yolladım değiştirdiler. Ellerinde kalmadıysa bana yazarsınız. |
|
|
|
![]() |
|
|