![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Türkiye den kanal 7 de yapılan roportaj ekosol. http://www.beyazgazete.com/video/201...gi-kanal7.html Düzenleyen Mete : 18-07-2011 saat 15:49 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Yurdışından teknolojik bir çiftlik videosu. http://www.youtube.com/watch?v=VMghY...eature=related |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, eğer kullanılan mürekkep soya bazı bir mürekkep ise renkli veya siyah olsun her türlü gazete sayfasını kullanabilirsiniz. Ancak içeriğinden emin değilseniz sadece gazetelerin siyah beyaz sayfalarını tercih edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-06-2011
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Yerli çalışmalar bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Burcin Hanimdan aldigim solucan gubreleri, gunes gormeyen bir yerde bahari beklemekteler. Enzim, ve de solucan gubresi........ Topragimizi cok mu simartiyoruz ? ( Hele, benim gibi sebze adalari olan birisi icin ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
biraz şımartıyoruz gercekten enzım ema yarasa gubresı leonardıt ve gübre şerbetı sürekli ikramımız oldu bulsak daha ıyısını onuda vermeye hazırım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
/
Giriş Tarihi: 06-06-2007
|
Paylaşımlar için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-05-2012
|
mutfakta kulllanılan eski plastik çekmeceler içerisinde solucan beslemek istiyorum yerim mevcut istanbulda ama tahmini 25 30 solucan bulmak lazım peki nereden temin edicez bu solucanları int te okudum 100 tl istiyorlar biz amatörce birşeyler yapalım diyoruz millet soygunculuk peşinde, acaba bunları istanbulda ben nereden ucuz yollu bulurum acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
iyice gölge olan üzeri bolca gübreli bir çalının veya ağacın altında mutlaka çıkar dogal gübrenın cuvalını 5-10 tl ye satıyorlar bir cuval alıp uygun agaç dibinde hemen çogalırlar sonrada çekmeceye alırsınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-04-2010
|
Gübre içinde kırmızı kalifornia solucanlarını bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
bu bilgiler için çok ***.Bahçeme 3adet solucan kulesi yaptım.Ayrıca bir köşesindede kompost yapıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Yeni Üye
|
çok teşekkürler çıkmamış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Yeni Üye
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Arkadaşlar ben 10 litrelik saksılarıma 1 yemek kaşığı kadar solucan gübresi karıştırıyordum normal yanmış gübre gibi. Ama okuduğum üzere solucan gübresinin bitkiyi yakmadığı ve istenen miktarda kullanılabildiği yazılmış. Hatta tüm harcın 4-5de 1'i oranlarında solucan gübresi kullanılabilir yazılmış. Durum gerçekten böyle mi? Bu miktar bana anormal geldi, ben şimdi çok mu az kullanmış oldum gübreyi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
capsaicin,belirttiğiniz gibi çekinmeden bolca kullanabilirsiniz 10 litrede bir kaşık az marketten mi aldınız gübreyi ilaç niyetine kullandınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2013
|
Arkadaşlar Elimde 1000 adet üstü + 50 adet kokon bulunmakta ÜCRETSİZ bana adres veren arkadaşa kargolamak istiyorum . Vakit darlığı nedeni ile ilgilenemiyorum Siz Solucanseverler ile paylaşmaktan onur duyarım . Kargo ücretini karşıladığınız takdirde istediğiniz adrese gönderebilirim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Yeni Üye
|
Merhaba Arkadaşlar Mersinden Emekli bir amcaya verdim solucanları ve kokonları her şey için teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Yem olarak koyduğum çay posalarının üzerinde kurta benzer canlılar üremeye başladı. Bunun sebebi acaba nedir? Yatağı değiştireceğim ama nedenini merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Yeni Üye
|
resim yükle ki bilelim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |