agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Kompost > Soğuk Kompost
(https)




Beğeni Düzeni320Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-07-2013, 13:45   #1
Ağaç Dostu
 
eceyıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-05-2013
Şehir: hatay
Mesajlar: 1,321
bu günde kimse birşey yazmadı bu işi daha deneyen ve başaran arkadaşlar neredesiniz...

eceyıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-07-2013, 16:07   #2
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 04-03-2013
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 34
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız Mesajı Göster
bu günde kimse birşey yazmadı bu işi daha deneyen ve başaran arkadaşlar neredesiniz...
Kötü koku olmaması ve beyaz küf doğru yolda olduğunuzu gösterir. Ph kağıtlarını kompotunuzun suyuna sürün ve ph kağıtlarıyla birlikte almış olduğunuz kartelada asit - baz hangi tarafta olduğuna bakınız. kompostunuza yeni malzeme ekleye bilirsiniz fakat ben su ekleme ihtiyacı hissetmemiştim, yaklaşık 15. günde ilk sıvıyı alarak çiçeklerime verdim. kompostunuzun içine doğrudan musluk suyu vermeyin klorlu olabilir, musluk suyu verecekseniz bile en az bir gün bekletilmiş su verin. Bunun haricinde açıldıktan sonra ömrünü tüketen süt, peynir suyu, meyve suyu ekleyebilirsiniz. Gayret ve ilginiz taktire layık asla vazgeçmeyin. İnsanın kendi gayretiyle elde ettiği bir ürünün verdiği hazdan daha tatlı bir şey yok diye düşünüyorum. Çiçekleriniz daha bir güzel gelecek gözünüze eminim.

patipatya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025