![]() |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 717174 |
Frezyalarınız gündüz balkonda tam güneş görsünler.
Gece saatlerinde ev içinde serin bir alanda dursunlar. Frezyalarınız güneşe doğru biraz fazla uzamışlar.Güneş istiyorlar. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
İzmir'de havaların serin ve parçalı bulutlu olması,frezyaların hem çiçeklenme kalitesine hem çiçeklenmenin daha uzun sürmesine katkı sağlıyor.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 717214
Bizdeki durum da böyle hemen hemen hepsi açtı, sonlara yaklaşıyoruz artık |
5 Eklenti(ler)
Güzellikler peş peşe...
Frezyalar çiçeklenmeye tüm hızla devam ediyor. |
5 Eklenti(ler)
Frezyaları paylaşmaya devam ediyoruz.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Her gün farklı bir güzellik...
Eklenti 717299 Eklenti 717302 Eklenti 717300 Eklenti 717301 Eklenti 717303 |
5 Eklenti(ler)
Havalar tam frezyaların isteklerine uygun olarak serin gidiyor.Yeni yeni renklerde açmaya devam ediyor.Artık çiçeklenmesini tamamlayanların sayılarıda çoğalıyor.
|
Kareler yine birbirinden güzel sn Dumlupınar.Ellerinize sağlık.Bu senede performansınızdan bişey kaybetmemişsiniz maşallah.Alkışlıyorum sizi ve frezyalarınızı.ellerinize ve emeklerinize sağlık☺️
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bugünden...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Ağaçlar net frezya başlığını takip eden üye arkadaşların,mini çiçekli ebruli türü yakından tanıdıklarını biliyorum.
Bu güzel türüde,son 2 yıldır tohumdan ekerek yetiştirmeye çalışıyorum. İlk çiçeklerinide sizlerle paylaşıyorum. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba. Biz güneş istedikçe hava kapalı ve soğuk gidiyor. Şu an mesela hava 11 derece ama çok aşırı fazla rüzgar esiyor. Yoksa her gün üşenmeden sabah balkona alıp akşam içeri alıyorum :) sn. Dumlupınar da Mayıs gibi çiçeklerini görürsünüz diyince şevkim daha da arttı :) Birinci sorum hava 5 derecenin üstünde bile olsa aşırı rüzgârlı havalarda hala balkon-içeri yapmaya devam etmeli miyim? İkinci sorum ise hala mayısta açma ihtimali devam ediyor mu sizce :)
|
Hava çok rüzgarlı ise pencere önünde aydınlık bir alanda dursunlar.Gelişmeye devam ediyorlar.Hala çiçek açma ihtimalleri var.Akşam ve gece saatlerinde don olayı olmuyorsa balkonda kalabilirler.
Bu arada pencere önünde saksı ile cam arasında perde olmasın.Selamlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gelişimleri hızlanmış.İyi gidiyorlar.Bana çiçeklerini hep birlikte göreceğiz gibi geliyor.Selamlar... |
5 Eklenti(ler)
Bugün çektiğim fotoğraflar...
|
5 Eklenti(ler)
Mini çiçekli ebruli türün tohumlarından yetiştirdiğim frezyalar,2 yıl sonra çiçek açtılar.
|
5 Eklenti(ler)
Mis kokulu bir bodur tür daha...
|
5 Eklenti(ler)
Güzelliklere devam ediyoruz.Yeter ki havalar böyle serin gitsin.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025