![]() |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Yeni açan güzellik :)
|
5 Eklenti(ler)
Bir haftalık serüven...bölüm 1...
|
5 Eklenti(ler)
Bir haftalık serüven...bölüm 2...
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı olan dev çiçekli çıktı, sevgili Sdurul Ablam veya Suzi Dilara'dan gelmiş olabilir.
Eklenti 693806 |
1 Eklenti(ler)
Picotee
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
bu da benim amaryllis :)) farklı çeşitler edinmek istiyorum fazla soğanı olan arkadaşlar ile iletişime geçmek isterim
Eklenti 695589 Eklenti 695590 |
Arkadaşlar merhaba..Bulunduğum yer çok kuzey bir bölge..Elimde bir iki Amarilys bulunmakta ve büyükçe saksıda.Bu yaz edindim..Şu an güzel ve yapraklılar..Maşallahları var.Önümüz kış..Nasıl bir bakım yapmalıyım..Yapraklarını kesmem gerek mi yoksa böyle mi kalsınlar..Lütfen..Bilgisi olanlara ihtiyacım var..
|
3 Eklenti(ler)
Soğanını 7 Aralıkta Eminönü'nden alıp ertesi günü diktim. Zaten yapraklanmaya başlamıştı. Şu sıralar ise tomurcuk çıkarmaya başladı. Türü "Double King" olarak yazıyor. Heyecanla bekliyorum. :)
19.12.2019 Eklenti 702166 28.12.2019 Eklenti 702167 31.12.2019 Eklenti 702168 |
2 Eklenti(ler)
Günlük çektiğim fotoğraflarla amaryllis tomurcuğunun gelişimini kaydettim. Bu arada arka taraftan bir tomurcuk daha kendini gösterdi :)
|
1 Eklenti(ler)
Sona yaklaşıyoruz :)
|
5 Eklenti(ler)
Ve işte muhteşem son. :)
|
Çok güzelll. Kokusuda var mı acaba, birde acaba kaç gün çiçeği açık kalıyor?
|
Teşekkür ederim. Çok çok hafif, değişik bir kokusu var ama çiçeğinin güzelliği koku olmasa da olur dedirtiyor :) . Çiçeğinin ömrünü ben de henüz tecrübe ediyorum. İlginiz için tekrar teşekkür ederim, sonucu burada paylaşırım.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçeğimiz hemen hemen 1 hafta kadar güzelliğini sergiledikten sonra geçmeye başlamıştı. Biraz önce bayrağı diğer tomurcuğa bıraktıktan sonra sapından kestim.
Bu sefer 3'lü açacak :) |
Amaryllis Double King
1 Eklenti(ler)
Üçlü
|
Amarallis green dragonhttps://i.hizliresim.com/2OMVdN.jpg
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Sn. Sarigoz.
Cinsiyetim erkek bu arada :) |
2 Eklenti(ler)
Bu kızımı daha önce tarif ettiğim yöntemle açmaya zorladım.
İki sap çıkarmış ukala. Eklenti 703116 Tabi normal koşullarda aydınlık bir yerde duruyor. Eklenti 703117 Demek yalan değil, açmaya zorlanabilir. |
bu kokulu tür mü?
|
|
Merhaba arkadaşlar...Ben yeni edinen ve yetiştirmeye çalışan biriyim..Evde..saksı içinde..Bulunduğum bölge çok soğuk olduğundan dolayı bahçede yetiştirmem imkansız.Fotografını en kısa zamanda ekleyeceğim.Bilgisayara aktarma zamanım olmadı.Bildiğim kadar ile Amaryliste kokusu yok..Görsel şenlendiren çiçek..
|
1 Eklenti(ler)
Dış mekanda çektiğimden dolayı çok güzel çıkmamış olabilir..Uygun zamanda daha güzel çıktığını ekleyebilirim.Bu arada aynı soğandan 2 ci ikili çiçekler yolda..
|
Arkadaşlar..Ebruli veya beyaz pembeliolan AMARYLİS arıyorum..Paylaşmak isteyen varsa özelime yazabilirmi..Bende sadece bu renk var.Ve hocam100 den satın aldım..Çok güzel bir renk ve bir soğancık paylaşabilirim takas olarak...
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
merhaba ben bu çiçeğin soğanından arıyorum bana bir adet verebilirmisiniz istanbulda ikamet ediyorum ama bursaya sık sık geliyorum eğer vermek isterseniz bana yazarsanız sevinirim
|
1 Eklenti(ler)
Şimdi tam açma zamanı. Bunları takasla edinmiştim. sağdaki özel bir tür sanırım. kimden geldiğini hatırlamıyorum ama çok şahane bir rengi var. :)
Eklenti 708775 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025