![]() |
1 Eklenti(ler)
10 gün önce Bauhaustan Hippeastrum Alfresco diye aldığım amaryllis bordo renk açtı.
|
Sn Tolgahan83 , yeni soğanlarınızı güle güle büyütün. Bol çiçeklensinler.
|
1 Eklenti(ler)
Bir güzelde benden.
|
Tolgahan83 abim hayırlı uğurlu bol çiçekli olsun ,resimleride bizimle paylaşmaya vaktin olsun :D :D şahane görünüyorlar güle güle büyüt :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sn alys ten aldığım amaryllis spotliğht şahane çiçeklerini açtı
|
Selamlar amaryllislerim için 15-15-15 lik katı granül gübrem var.Bunu sulandırıpmı uygulama yapmalıyım yoksa toprak yüzeyınemı serpiştirmeliyim.
|
Alıntı:
Önerim suda eriterek vermeniz. Granüller suda eridiği zaman yapısındaki azot, fosfor ve potasyum bitkinin kılcal kökleri ile temas eder ve dengeli bir şekilde bitki bünyesine geçerek kalite ve verimi artmasına yardımcı olacaktır. |
Bende öyle düşünmüştüm peki sayın alys nasıl bir oranla su ile karıştırma yapmalıyım.1 kaşık gübreye 1litre su uygunmudur.
|
Alıntı:
Gübrelemeyi de 2-3 haftada bir yapın. |
Amaryllislerde çiçeği biten çiçek sapını kesmelimiyiz?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sn Alysten aldığım amaryllis christnas gift lad
|
Alıntı:
Tohum almayacaksınız kesmelisiniz. |
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...a604931154.jpg bunlarda benim amaryllislerim ❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk |
1 Eklenti(ler)
Sn alys den gelen.
|
Benim amaryillislerim hala açmadı ve tomurcukta yok bende Npk 20-20-20 gübresi aldım. Bu gübreyi nasıl ve ne ölçülerde kullanmalıyım. Ayrıca çoban çiçeği hippesterum içinde kullanabilir miyiz bu gübreyi...
Yavru Amaryillislere faydası olur mu Sorularıma cevap alabilirsem minnettar kalacağım. Şimdiden çok teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
ikinci postadaki amaryllis ler de açtı turuncu turuncu :)
|
cok güzeller soğan üretiminiz oldu mu ?çoğalan yani ?
|
Benim amaryllisler çiçek yerine bana yavru verdi. Çiçek açmaları için ne yapmam lazım.
Bir amaryllis sever bana saksılarını değiştirdiğim için çiçek açmayabileceklerini söyledei ne derece doğru bu, değiştirmek zorundaydım üçü tek saksıda sıkışık durumdaydılar. |
Bu çiçeğin soğanlarını nerede bulabilirim acaba? Nette bulduklarım bir senelik soğan ve hemen çiçek vermeyecekler, olgun soğan arıyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yardıma ihtiyacım var.
Amazon üzerinden bir soğan aldım, bugün geldi durumu biraz kötü gibi geldi. Hemen dikmelimiyim yoksa buzdolabına mı koyayım bir süre? |
Alıntı:
soğan çürük değilse yaşar çürümüşse boşuna ümitlenmeyin. buzdolabına benim bildiğim hiç bir canlı çiçek soğan vs konmaz.yani dolap boş değilse tabi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
geçmiş sayfaları inceleyin güzel bilgiler bulabilirsiniz... |
1 Eklenti(ler)
|
Evet şimdide amilyalisten bahsedeyim bu yıl adnada çok yağmur yağdı 2 hafta boyunca hergun (onceki sene amilyalis lerimi ayirdim fazladan kabuklarını temizledim bira, bıraktım kabuğu ve yarısı yüzeyde ol ak şekilde ekmistim) tamda vahvah amilyalislerim curudu derken .curumediler ******* yuksek ekmisim daha gür çıktılar mutlular bende mutluyum bi ara resmini atarim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025