![]() |
Arkadaşlar,
Burada, daha yeni hasat ettiğim, taptaze hippeastrum tohumu paylaşıyorum. Bilgilerinize... |
Alıntı:
kolay gelsin |
kış bakımı...
2 Eklenti(ler)
Amaryllislerin kış hali. Saksı değiştirme zamanı gelmiş... :)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bir hafta önce saksılı olarak aldığım güzellerden kırmızı olanı, nihayet gösterdi kendini. Çiçeği katlı mı yoksa bana mı öyle geldi?Hepsini farklı renkte aldım ama çiçek kartları karıştıysa süprizle de karşılaşabilirim.Çok asil bir bitki...
Eklenti 371218 Eklenti 371219 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Soğanların hepsi bir açsın istiyorum. O anı küçük bir video kaydı ile çekip youtub a kaymayı planlıyorum. Belkide ilk yerli hippeastrum video görüntüleri olur. :cool: Üst mesajda görülen soğanlardan cok fazlası var elimde. Ayrıca biraz riske girip Amerika ve Çinden yaptığım siparişimi de bekliyorum. Biraz abarttım galiba... :) |
Alıntı:
|
Haklısınız,normalde haziranda açması gerekiyor değil mi?Ancak İzmir'de yapı marketlerde sadece soğan olarak satışı yok.Geçen yıl Sayın Kasap94 den mevsiminde soğanı alıp haziranda dış mekanda açtırmıştım.Ama çeşit sayısını artırmak istedim,görünce de dayanamadım...
|
1 Eklenti(ler)
Buda benim amaryllisin son hali;)atmak istediyim soganim simdi iki yaprak cikardi :) fikir veren uyelere sonsuz tesekkurumu bildiririm :) insahallah ciceyinide gorurum
|
5 Eklenti(ler)
Sayın Kasap.94'ten istediğim ve beni kırmayıp topraktan sökerek gönderdiği amaryllis soğanlarım yalnız gelmemişler:p
Küçükken oynadığımız toptop böcekleri sanırım bunlar, daha doğrusu tesbih böcekleri. Yanında tanımadığım ince bir tırtılımsı ve sanırım kabuksuz salyongoz var. Bunlar soğanlara zarar verirler mi, temizleyip mi dikmemi önerirsiniz. Yoksa öylece saksılara dikeyim gül gibi geçip giderler mi ?? Eklenti 374322 Eklenti 374323 Eklenti 374324 Eklenti 374325 Eklenti 374326 |
selamlar
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
amarillis den güzellikler.. iyi seyirler..
|
Maşallah Sn bozo, yoksa bauhausa dan mı aldınız? rengi belli değildi almaktan caydığım acaba dedim!!
|
Baumax dan aldım Sayın Yeşillim. Etiketine göre beyazdı ama sonuç bu. Buda şahane
|
Maşallah güzel, ben de rengini görmediğimden dedim evden çıkarsa aynısı diye almadım.
Eylül de soğan alacağım inşallah. Hoş onun da rengi belli olmaz ama kısmet diyeceğim . kolay gelsin. |
Alıntı:
Şans diye buna denir, iyi günlerde büyütün. Selamlar |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz...:o
|
Gelin gibi.. :)
|
Cevap gelmedi benim fotoğraflarıma ancak ben soğanlarımı güzelce yıkayıp üstündeki bütün arkadaşları temizleyip diktim kendilerini, hadi büyüsünler bir an önce de o güzel çiçekleri ben de görebileyim;)
|
Doğrusunu yapmışsnız bir de ilaçlasaydınız güzel olurdu.
|
Onu akıl edemedim.
|
1 Eklenti(ler)
yukarıdaki beyazın yanına bu kırmızı yakışır herhalde...
|
günaydın
1 Eklenti(ler)
Eklenti 376785
sabırsızlıkla çiçek açmalarını beklediğim yavrularım :D |
1 Eklenti(ler)
Farklı:o
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı.
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yeşil.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025