![]() |
Alıntı:
|
Merhaba herkese, evde saksıda yetiştirmek üzere soğan almıştım. her bir soğanı 6 litrelik saksılara diktim. Henüz hiçbir hareket yok. balkonda duruyor saksılar. çoğaltmak için küçük soğanları ayırmak iyi olur yoksa saksıda öylece bırakıp çoğalmasını beklemek mi daha iyi. tabi zamanı geldiğinde saksıyı büyütmek şartıyla.
|
Merhaba. Bende çiçek soğanı almıştım paketten yaklaşık 5 6 tane çıkmıştı derin saksılara dikmiştim pakette belirttiği gibi derinlikte. Yaklaşık 1 ay oldu. Hala bişey yok bende saksı topraklarını kurcaladım içinde soğanları bulamadım. Acaba zamanla topraklaştı mı anlamadım inanın çiçek konusunda çok bilgisizim annem su veriyordu yılda bir kere toprak değiştiriyordu güzel güzel oluyordu hepsi benim olmuyor. Sizce ne yapmam gerek. Nerde bu soğanlar
|
Alıntı:
|
Tuberosa soğanı ve eski mısır tohumu satın alabilirim **** karsiliginda istegip bulamadiginiz tohum teymin etmek isterim. Saygilar...msj atarsaniz sevinirim |
Selam
Bende tuberosa sogani istiyorum satan yok mu? |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 713624 Eklenti 713625 Geçen hafta buradaki üretim yapan seraya gitmiştim. Sümbülteberlerden halen birkaç tanesi çiçek açmış. |
Benimki de henüz çiçek açmadı 2 yıldır gözüne bakiyorum
|
Üretime devam arkadaşlar. Hala o kokuyu almak nasip oldu. Şöyle geriye dönüp baktım. Nerdeyse 2009dan beri hala sevdiğim çiçek. Sizler ne düşünüyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Ciçek açan yok mu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sümbül soğanın satışı ne zaman oluyor?
|
Sümbülteber satışı olduğunda ben de almak isterim.
|
asya lale kendi sitesi üzerinden şubat sonu mart gibi satışa çıkarıyor
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aradan 7 uzun sene geçti.Sizin verdiğiniz söz epey eskidi.2 tane katmerli beyaz renkli sümbülteber soğanı göndermeniz yeterli.Selamlar. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar resimlerimi izinsiz kullanımlardan dolayı yavaş yavaş sileceğim bilginiz olsun.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025