![]() |
Umut fakirin ekmeği desem arabesk mi kaçar? Bekleyelim bakalım.
|
Nuran hanım kusura bakmayın,mail iniz önemsiz postalarda kalmış,o yüzden biraz geç farkettim,kusura bakmayın.Pazartesi,nasipse ilk işim,bu olacak.Ayrıca rica ederim ücret söz konusu değil.Adreste maltepeden önce yazılanda sorun var yanlışlık olmaması için tekrar yazarmısınız. Foruma yazın.
|
benim sümbür teberim açmamakta direniyor sanırım çürüyor :)komşuma biri varmiş bunla uğraşamıyorum al senin olsun diye 7 kök falan oda normal sümbül sanmış başta çiçekleri açmış mis gibide kokuyor bir soğan istedim çiçek bitince veririm dedi bekliyoruz artık;)umarım verir vermezsen saksıyla benim eve doğru yolculuğa çıkacak diye tehtid etmeye başladım;)
|
cok tesekkür ederim, Emin Maltepe, Maltepe Üniversitesi Halkla İlişkiler departmanı. Başıbüyük- Maltepe / istanbul adresinden eşime ulaşabilir soganlar. tekrar tesekkürler.
|
Nurhan hanım bugün soğanları kargoya verdim.Birkaç güne elinizde olur sanırım.
|
Merhaba
Bu sabah farkettimki sümbülteber saksılarımda küçük sinekler var. Bu sinekler sümbülteberlerime ne gibi zararlar verir ve bunlardan nasıl kurtulabilirim? Lütfen yardımcı olun. |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=3062 |
Teşekkürler arb73.
|
sevgili açelya hanım
göndermiş olduğunuz soğanlar beni çok mutlu etti. umarım haziranda açarlar . gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyorum. |
Arkadaşlar
Sümbülteber soğanları süren var mı? Varsa, hangi şartlarda? Benimkilerde daha hareket yok da.Acaba daha erken mi? |
Benimkilerde de bir hareket yok henüz.
|
Rica derim Nurhan hanım,inşallah bu yaz açarlar resimlerini gönderirsiniz bize.
|
Malesef hiç kıpırtı yok.
|
Merhaba;
Bende var! 0.3cm kadar.20 Şubatta ekmiştim.1hafta öncesine kadar kapalı balkondaydılar.Şimdi açık balkondalar.Umarım en kısa zamanda sizinkilerde sürgün verir. Hepimize iyi şanslar! |
ilk surgun bugun gorulmustur. darisi hepinizin basina....
|
Fotoğraf ekler misiniz? En azından resmiyle avunalım.
|
|
Dışarıda mı duruyor? Hangi sıklıkta su veriyorsunuz?
|
evet saksida disarida duruyor(izmir'de), 5 -7 gunde bir musluk suyu veriyorum. cok endiselenmeyin,herhalde sizinkilerde bir kac haftaya canlanacaktir...
|
İnşallah çıkar benimkilerde. Merakla bekliyorum. Teşekkürler.
|
soğan olan varsa bende isteyebilirmiyim
|
Alıntı:
Sn. Çiçeksever, bende bir adet soğan var.. Adresinizi isterseniz buraya, isterseniz özele yazarsanız yarın gönderebilirim..;) |
Benim soğanlarda, uyanmaya başlamış.
|
Benimkilerde de hareket var.
Sn Pilotzeybek, teşekkürler. |
Sn. Çiçeksever, Sümbülteber soğanınızı bugün kargoya verdim. Bilgilerini özele gönderiyorum..
Çiçeğinizin (inşaallah) açmış resimlerini görmek beni çok mutlu edecektir.. Bol çiçekli günler..;) |
Yok yok yok. Hareket yok.
|
Alıntı:
|
Soğanın sağlamlığı da soru işareti. Anlamam ki.
|
Oley benimkilerde azıcık yeşermeye başladı.
|
Suluyor musunuz?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025