![]() |
2 Eklenti(ler)
3 yıl önce bir bahçeden aldığım siyah inci benzeri oluşumlardan 2 lilium ürettim.
Şu aralar açacaklar gibi. Önce olmazmış gibi geldi ama, bak gör ki yıllar içinde onlarca siyah inci oluşturup yeni bitkiler ürettiler, şimdi de açacaktır. Eklenti 409996 Eklenti 409997 Bakalım ne renk. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşin ilginç tarafı koltuk soğanlarını aldığımda Liliumlar henüz açmamıştı. Sahibi de renklerinden bahsetmedi. Bana sürpriz olacak. |
1 Eklenti(ler)
İnternetten şunu buldum.
Kaynak: Sümbül, Hyacinthus Eklenti 563835 Elimdeki sümbül tohumlarını ekip bir denemek istiyorum, 3-4 yıl dediğin nedir ki! :) |
Merhabalar. Mis zambağı tohumları nasıl çimlenir. Hangi şartlar gerekir. Kapsamlı bilgi alabilirmiyim. Teşekkürler.
|
Merhabalar,
Nergis soğanını nasıl çoğaltabilirimi araştırırken sayenizde, paylaştığınız 'eksiklikleri' olan makaleye ulaştım. Yazının başında bir bilgilendirme olmadığından, @kgursan ın sorduğu biraz o an lüzumsuz bulmama rağmen konuyu detaylandırdığı/sadeleştirdiği için okudum. Bizim gibi konun amatörleri için sanırım bir bilgiyi paylaşırken başına minik not düşmek önemli ( eleştirilen konu ne ise onu belirtmek) Eğer Kgursan sormasaydı, ben ne güzel detaylı anlatılmış diye bu yazıyı ciddiye alacaktım. |
Alıntı:
Nerede ne sormuşum ? ve siz o an neden luzumsuz bulmuşsunuz ? Biraz açıklarsanız sevinirim . Kolay gelsin |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025