![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Dah-lia; lavender perfection dahlia hala açmaya devam ediyor ama bir sorun var, çiçek sapları açtıktan iki gün sonra kırılıyor, bağlamama rağmen önüne geçemiyorum ![]() Sanırım sapları fazla uzuyor, acaba sulamayı abartıyormuyum? Ayrıca beyaz iri çiçekli olanda hiç çimlenmemişti, bende onu tporaktan alıp gazete kağıdına sararak sakladım. Siz kış başına kadar çiçek açar diyorsunuz, onu topraktan çıkarmakta acelemi ettim, tekrar dikebilirmiyim bu mevsimde. Ben dikim yaparken yumruların tamamını gömmüştüm, üzerinde üç parmak kadar toprak vardı, belkide onun için çimlenmedi ![]() ![]() Saygılar... Düzenleyen Adalet Yağcı : 17-09-2008 saat 21:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2008
|
adalet hanım lawender perfection en büyük sorunu budur saplarının çok uzun olması çiçeğini tartmaması çaresi sık sık bağlamak beyaz dahlia aya gelirsek büyük ihtimalle gözün çıkacağı yer ya hasar görmüş **** hiç göz kısmı yoktu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler Dah-lia; Dahlialarımı Koçtaştan almıştım, beyaz için üzüldüm, acaba yeniden sizin söylediğiniz gibi diksem, bu mevsimde olurmu? Düzenleyen Adalet Yağcı : 17-09-2008 saat 21:14 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
2008 yılı dahlialarım
evet bu yılın dahlia çeşitlei teker teker açmaya[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
devamı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
sayın adalet yağcı patatesi tekrar toprağa dikin nasıl olsa mersinde kışın don olayı olmadığı için patatese bir şey olmaz eğer göz varsa yeniden yapraklanır baharda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler Dah-lia, zaten topraktan çıkartalı bir hafta olmuştu. Bahçeye değilde saksıya dikmem daha iyi olur diye düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
dahlia, geliştirilmesi, üretimi, yıldız çiçeği |
|
|