agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Soğanlı ve Yumrulu Bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni2542Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-12-2017, 13:46   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-05-2015
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 428
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hobiciakvarist Mesajı Göster
Dahlia'larım kışı toprağın altında geçirdi. Maalesef saksıların altında su toplayan şu saçma şeylerden vardı kışdan kalan sular bayadır ordaymış. Dün toprağı eşeledim bildiğiniz bataklık gibiydi. Haliyle de yuumrular çürümüş. Belki bir kaç tanesini kurtarabilirim.

Yerlerinden çıkardım kurumasını bekliyorum sonuçları paylaşacağım ama bazı yumruların içleri erimişti onları attım.
Sayın Selma_321 sayesinde burda yazdığım bu iletiyi hatırlamış oldum, kendisine bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum. Keza sn Dutlubahçe'ye de.

Maalesef sağlam olduğunu umarak ayırdığım yumrular da içten çürümüşlerdi. Son yıldızlarımı da böylelikle kaybetmiş oldum. Daha önceki yıldız yetiştirme denemem de başarısız olmuştu (yazın saksıda hazır çıkmış halde 4 çeşit almıştım, çiçeksiz, ancak onlar da 2-3 günde çürüyüp ölmüşlerdi). Sağlık olsun, ne diyelim? Kısmetimizde bu bitkiyi yetiştirmek ve çiçeğini görmek yokmuş demek ki.

hobiciakvarist Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
dahlia, geliştirilmesi, üretimi, yıldız çiçeği


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026