![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2014
|
Sezonun ilk ters laleleri benden olsun. Şirin UVA VULPİS ters lalelerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Ne kadar zarif görünüyorlar böyle... Gizemli güzellik. Elinize sağlık Sayın Dumlupınar |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2014
|
Alıntı:
Fotoğraftan çok daha güzeller ve daha da boy atacaklar.SELAMLAR GÖNDERİYORUM... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2011
|
Birkaç haftadır yanindan gectigim orta refujdeki birkilerin yapraklarina bayilarak bakip geciyordum gecen hafta harika mor cicekkerini gordum adiyaman ters lalesiymiş yüzlerlecesi yanyana harika görünüyorlar . |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Sarıgöz ters laleleriniz ve fotoğrafınız harika.Sizi tebrik ederim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2017
|
İstanbul da saksı içinde yetişebilir mi ? Bakımı nasıl yapılıyor ? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-09-2015
|
bildiğim kadarıyla saksıda zor.bahçe koşullarında yetişiyor.bakımı için önceki sayfalara göz atabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün Migrostan ters lale soğanları aldım. Bulmak biraz zor olduğu için olanları aldım. Bahçeye diksem soğuklardan çimlenmezlerse diye saksı içerisine koyup soğuk bir yerde bekletmeyi düşünüyorum. Biraz çimlenirlerse saksısı ile birlikte veya saksıdan çıkararak kalıcı yerlerine dikersem daha fazla yaşama şansları olur herhalde. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.asyalale.com/tr/UrunAlt.aspx?KatID=17 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2008
|
bunlarda benim ters lalelerim
evet bu senede ters lalelerim açtı muhteşem görünüyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2008
|
Ben 2 sene önce praktikerden soğanını almıştım.Geçen sene çiçek vermedi.Bu sene biri çiçekli iki bitkim oldu. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın dtlevent; ben ters laleyi iki senedir ekiyorum. Geçen sene bir kısmını olduğu gibi ektim, bir kısmını da kök tarafından + şeklin de iki cm kestim. Kestiklerimin bir çoğu bölündü, irili ufaklı yavru yaptı,kesilmeyenler de yavru verdiler. Bu sene tekrar değişik şekiller de ektim, Önümüzdeki yaz ne durum da olduklarını nasip olursa tekrar gözlemleyeceğim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayin bat-uhan arkadasim,aldigin soganlari kum ve kapali bir kutu icinde muhafaza edin. Ekim veya Kasim ayi ekiliyor bildigim kadar ile..Daha cok bilen arkadaslar var elbet.Dogrusunu onlar yazar gercegi.Ustteki soru ve cevaplara bir goz atin ayrica.Ekim icin cok erken.Bildigim kadar ile.. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|