![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2011
|
Bende sizlerle, kazara Düzce de zirai ilaç bayisi olan küçük çiftlikten bulup aldığım yeni lilium fotoğraflarını paylaşmak istiyorum. Yanlız yağan kar nedeni ile henüz ekemedim. Çünkü bahçeye ekicem bunları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
welliness,cok guzel renklermis liliumlar. Ben benimkilerini saksiya ektim.Gecen sonbahar behceye ekmistim onceki sende cikanlari..Bizde de cok soguk ve kar oldugu icin saksiya ekmek zorunda kaldim... Kis bulundugum bolgede cok cetin geciyor..Ve su an bahcedeki liliumlarim icin uzuluyorum.Umuyorum fazla etkilenmezler..ve ilkbaharda,gunes kendini gosterince,cosarlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Hiç bilmiyorum. Ancak çiçek açtıktan sonra öğrenebilirim. O konuda paketinde özelliklerinden bahsetmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayin arkadasim,ben Bulgaristanin ortakuzey bir bolgesindeyim..Ilk kez -17 C gosteriyordu Subat Ayi ortasi..O yuzden..Yoksa sorun degil..Biliyorum.Hollanda mensei gercegi liliumlar.Artik kismetimize.Bu yil,aldiklarim genelde Tigrum cinsi lilium.Gecen sonbahar aldigimi ektim,fakat digerleri,gece gelenler saksida..Icerdeler..ve saksıdakıler yavastan uyanmaya basladilar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |