![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim müge . Begonyalara ve diğer çiçeklerime aynı sıvı gübreden kullanıyorum ( vilmorin genel kullanım için olanı ). Senin çiçeklerin daha güzel olur inşallah . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Begonya sever arkadaslar.. Bu yil Non stop Pembeli sogan edindim.Gecen senenin begonya yumrulari uyanmaya basladilar.5-6 cm kadar oldular.Gecen yildan kalan 2 ad var,onlar hala uykuda. Digerlerin Masallahi var..Artik ciceklendiklerinde,fotograflari eklerim.. Bol Begonyali gunler dilegi ile.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-03-2013
|
benımde gecen seneden begonyam var .toprakta bır hareketlenme var mınık bır yaprak gordum fakat oyle duruyor ne buyuyor ne bısey acaba topragın ıcındemı durması lazım anlayamadım yardımcı olurmusunuz |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Filizlenme gördüyeseniz, zamanla filizlenme yaprağa dönüşecektir. Biraz bekleyiniz. Ya da dilerseniz filizlenmeye başlayan yaprağın bir fotoğrafını buraya ekleyebilirsiniz. Böylece genel durum hakkında daha iyi fikir sahibi olur ve size de daha aydınlatıcı bilgi sunabiliriz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2012
|
Tüm sayfaları okudum ama bir konuya cevap bulamadım. Begonyanın yapraklarına su püskürtmek iyi midir? Bugün ben de bir adet aldım ve aldığım serada begonyaların tamamı yaprakları da dahil resmen yıkanmıştı. Yapraklara su püskürtmek veya yıkamak iyi gelir mi acaba? |
|
|
|
![]() |
|
|