agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Soğanlı ve Yumrulu Bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni812Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-03-2022, 17:41   #28
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 22-05-2021
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28
Kendi kendime konuşuoyrum ama belki okuyan olur. Çürüyen kısmını tarçınlı bıraktım. sağlam kısmına ıslak peçete sardım dibinde su olan bir bardağa tarçınlı kısım yukarı gelecek şekilde koydum. Yani çürük kısım hava alacak. Sağlam kısım peçeteden nem çekip filizlenecek ben de ona göre ekeceğim.

manolya100 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025