![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Bugün Bornova pazar yerindeki 4 çiçekçiye, İkea'ya ve Baumaxa baktım.. Maalesef yoktu.. İnternetten almak istemiyorum.. Ya Bayındır ya da Karşıyaka Çiçek Festivalini bekleyeceğim.. Selçuk Bey hep sizin yüzünüzden.. ![]() Bu arada bitkinizin fotoğrafı için beklemeniz yerinde bir karar olmuş.. Ne kadar geliştiğini net anlayabiliriz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Selis hanım,İnanın ben de çok aradım.Ama şimdi elimizde bir tane var ,ikincisini alma konusunda tereddütlerim var ama her halde alacağım.Şimdi yardımlarınızla kısa sürede geliştirelim çiçeklendirelim,hem tohumlarını hemde filizlerini paylaşalım.Madem bu kadar çok istiyorsunuz ? gittiğim yerde de sizin için büyük marketlerden rizom araştırması yapacağım,ayni zamanda şimdi ''BauMax Bahcem bölümü müdür yardımcısı ''Murat Nayır beyle de görüştüm ve ''Dicentra Spectabilis'' rizomlarından istediğimi söyledim araştırma yapıyor eğer ithalatçı fima elinde var ise bol miktarda getirecek ve konuyu teyit etmek için de benim cep telefonuma dönecek. Netice olarak sizi muıhakkak bu bitki den sahiplendireceğiz inşaallah ,kendim den biliyorum istediğim bitkiye hemen sahip olmayı çok arzu ederim ama biraz beklersek inşaallah hepimizi sevindirecek olumlu gelişmelere tanık olacağız . Gelişmelerden bütün arkadaşlarımı bilgilendireceğim. Sağlık dileklerimle, Düzenleyen selcuk44 : 04-04-2012 saat 18:32 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
|
Akşam İzmie'e indim eve gelir gelmez ilk baktığım çiçeğim ve gördüğüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
|
Evet benim kanayan kalpler çiçeğim süpriz yaptı ve boyuna bakmadan açmış .yarın biraz daha güneşe karşı yerleştireceğim umarım çiçekleri biraz daha renklenir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2008
|
Alıntı:
birşey olmaz büyür diye bakın çiçek bile açmış paketi size yollarken çok dikkatli paketledim bana gelen kargolardan biliyorum düzgün kargolanmadımı çiçeklerde sorun çok oluyor dicentranın üzerine o kadar çok düşmeyin çok arsız bir bitkidir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gözünüz aydın.Çiçeğiniz açmış bile.Keyifle seyredin. Benimki çok sulandığı için çürümüştü. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
|
İyi sabahlar, Evet sayın gülenmelek , iyi temennileriniz için teşekkür ederim altı gün izmir dışında idim gelince bende şaşırdım bu bitki 181 numaralı mesajdaki küçük Dicentra spectabilis,Sayın Özlem hanımın tavsiyeleri doğrultusunda az güneş alan bir yere koymuştum bayağı gelişmiş ve çiçek dahi açmış,iki gündür de sabah güneşini tam alıyor çiçekleri bayağı büyüdü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
|
Sayın dah-lia hakikatten paketlemeniz çok iyi idi sadece paket kargo sırasında özensiz taşındığı için yan iki küçük dalı kırılmıştı ama kendisini topladı. Arsız bir bitki diyorsunuz ama gerek kendisini gerekse çeşitli renklerde çiçek açan(mesel koyu kırmızı) rizomlarını hiç de kolay bulamıyoruz. Kargolamadaki özeniniz için tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
Sayın Hülya hanım ,inanın çiçekleri yakından çok daha güzel görünüyor ,biraz kendisini toparlasın saksı değiştirme ve toprak bileşimi konusunda da bilgilerinizi paylaşmanızı rica edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|