![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Pembe ağlayan kalp,
Bu yıl boyları epeyce uzadı yukarıdan açtı pembe kalpler, beyazlar kışı çıkaramadı saksı içerisinde. Test için bütün saksıları -10 görecekleri dış ortama terk etmiştim. Bahçe ortamında toprak altında kışı çıkarması daha kolay beyaz ve pembe kalpin. İngiltere'den yeniden 10 beyaz ve 10 pembe ağlayan kalp getirttim, 3 tane beyaz yolda ölmüş. Diğerlerini de saksılara diktim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar, dùn buradaki bir parkta dolasirken beyaz renkli Kanayan kalpler cicegine rastladim. Agaclarin altlarina, yari golge alanlara sirf beyazlarindan oyle cok dikmisler ki, sasirdim. Aslinda Kanayan kalpler tarlasi desem daha dogru olur. Keske birazda pembe ciceklisinden dikselermis, ben pembe renklisini daha cok seviyorum, bu bana yapilir mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2014
|
Mutlu bey dicentra fiyatları nedir şu an? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Şu sıralar dicentra almak pek doğru değil, kış boyu uyku döneminde olacağı için riskli. Baharda canlı alırsanız hem çiçeklerini görmüş olursunuz, hemde yerlerine alışırlar. Alışverişle ilgili sorularınızı http://www.agaclar.net/forum/fide-fi...is/26005-5.htm buradan sorarsanız iyi olur. |
|
|
|
![]() |
|
|