![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sn. Bari sizin tecrübeniz de tohumdan yetişebileceğini gösteriyor. Amatör yetiştiriciliğe uygun olmadığı söyleniyor, böyle heves kırmayalım bence. Herkes denesin bu güzel bitkiyi yetiştirmeyi. Yurtdışında nostaljik bahçelerin klasik çiçeği olarak biliniyor. Bizim 4 mevsim iklimimizde neden yetişmesin ki? Ben 5 tane tohum ektim. Üzerindeki talimata göre şimdi evde tutuyorum. 2 hafta sonra da dışarıya bırakıcam. Karsta gece sıcaklık henüz daha -10, tohum paketinde 4 derecede soğuklatın diyordu. Sizce hemen mi dışarıya bırakmalıyım? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
ilk kalpler göründü,
Şu anda bebiş kalbi, yavaş yavaş büyüyorlar. Yakında ağlayan kız kalbi olacaklar. Bu yıl epeyce ağlayan kalpler resimleri göreceğiz sanırım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu.
|
Tohumla uğraşmak gerçekten çok zor, paraya kıyıp canlı rizom şeklinde almak daha iyi. Düzenleyen Mutlu Kutlu : 31-03-2013 saat 16:40 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu.
|
1 aydır açık duran beyaz kalpler yoruldular artık, teker teker düşüyorlar. Bitki 45 günde çok hızlı gelişti, çiçek açabilecek birçok sürgünü var şu anda. Hepsi birden çiçeklenince tam bir final olacak görsel olarak. 15 gün önce gelen pembe ve beyaz kalpler çabucak çiçeklendiler. |
|
|
|
![]() |
|
|