![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sümbüllerim sonunda açtı.Aldığımda çok küçük filizi vardı ama burada belirtildiği şekilde bakım yapınca bu şekilde açtılar.Bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara ve Ayşe Melike Hanıma teşekkür ederim. Seyrederken çok keyif aldım Seneye inşallah yine açarlar.Çiçekleri solunca dibinden keseceğim.Yaprakları solana kadar bakacağım.Ancak soğanların güçlenmesi için bahçeye ekmem pek mümkün değil.Sulamayı kesip kuytu bir yerde seneyi bekleyecek.Acaba seneye de böyle açar mı yoksa zayıf mı olur sizce.Sevgi ve saygılar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel açmışlar, elinize sağlık, iyi bakmışsınız sümbüllerinize.... Bahçeye ekemiyorsanız şansınızı deneyeceksiniz demektir. Anlatıklarınız yapın, sonbaharda tekrar sulamaya başlayın. Birde unutmadan yapraklar solana kadar sıvı bitki besinleri ile haftada bir besleyin..... Selamlarımla |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Buda benim sümbülüm, umarım gelecek yıla ve daha sonraya yaşar soğanları çok büyük hormonlu gibi. Bizim burda büyük mağazalar olmadığı için salıpazarımıza gelir bitki satıcıları, bu hafta gelmeye başlamışlar(bundan sonra her hafta ordayım ) ve ben dayanamyıp koyupembemin yanına birde beyazından aldım![]() morundada aklım kaldı![]() |
|
|
|
![]() |
|
|