![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Erengülüm sararıp solmaya başlayınca saksısından çıkartıp yeni bir saksıya geçiridim.Saksının içi çamur gibi olmuş.Torfa eklidiği için su tahliyesi olmamış haliyle fazla su dan kaybetmek üzereymişim.Çiçeğimi budayıp bahçe toprağı ,torf,kum ve gübre karışımından hazırladığım karışıma yeniden ektim.Şimdilik iyi gibi görünüyor.Umarım doğru yapmışımdır.Bakalım göreceğiz. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Artık yaprakları soluşacaktır. Seneye yeniden çıkacaktır çiçekleri, üzülmeyin ama bu sene için artık çiçek beklemeyin. Mevsimi, ömrü zaten bu kadar. Benim de çiçekleri solan erengüllerimin yavaş yavaş yaprakları da soluşmaya, sararmaya başladı. Normal bir prosedür yani. Soğanı çürümedikçe endişe etmeyiniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Sakayik,yani Ranunculus sevenler.. Ben de sevenler arasina girmekteyim,bu yil ektigim Ranguluslar kuru kokten idi Kuzeyde bulundugumuz icin henuz 2-3 yapragi olustu ve 1,5-2 cm ler.. Yer Sakayigi ise bazilari 3 cm kadar,bazilari ise 10 cm kadar boy verdiler.. Havalar bir isinda da ciceklerim rahatca acabilseler..Yagmur ve firtinalara magruz kaliyrolar zira.. Cikinca bende fotograflayip paylasirim.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2010
|
Üç hafta önce koctaştan aldığım şakayıklardan sarı olanın dibinde 2 tane solucan var beslerler diye bıraktım mutualist yasam kurarlar belki ![]() -- ![]() -- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| düğün çiçeği, ranunculus |
|
|