![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Malesef gece bastıran yağmurdan koruyamadım ama daha sonra örttüm hepsini... Geçenlerde kontrol ettim çürüyenler var ama hala sağlam ama yeşermeyenlerde var üstelik nerdeyse topraktan görünecek kadar yüzeydeler... Toprağa gelince torf ve bahçe toprağını yıllardır kullanırım sorun olmuyor hiç. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-08-2014
|
Alıntı:
Yağmurdan koruma derken saksıda dikili düğün çiçekleri çamur gibi toprağa dayanamazlar.Saksı toprağının yapısı süzek değilse,birde drenaj sorunu varsa çürüme mutlaka olur. Ancak siz yıllardır sorun yaşamadığınıza göre,sizin toprağınızın yapısı ve saksınızın drenajı mükemmel demektir.SELAMLAR... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Mesele saksı ve toprakta değil Sayın Dumlupınar sağanak yağıştandı zaten... Bu arada geçen toprağı eşeledim hala oldukları gibi duruyorlar... Havanın ısınması ile belki yeşerirler inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Tohumu alınabiliyor mu erengüllerin bana da öğretin lütfeeennnn.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Alıntı:
bunlar solduktan sonra saksı ve toprağıyla saklamıştım sonra saksıları boş sanıp içindeki torfları atmıştım ![]() Bu arada, cok uzun zamandır yeşermeyen pencelerde yaşam belirtisi gösterdi.. Merhaba dediler sonunda ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sezonun ilk düğün çiçeği... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bugünlerde böyleyiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-01-2014
|
Bu çiçekten bana bir tane gönderebilecek var mı? özel mesaj atarsanız ya da nerde bulurum iletişime geçerseniz çok memnun olurum teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bitkiniz ağaç şakayık http://www.agaclar.net/forum/calilar/16491.htm Arama ile ilgili ilanlarınızı aşağıdaki bölümden yapabilirsiniz. Ancak ağaç şakayık az bulunduğu için bulma ihtimaliniz biraz az. Ben geçen hafta Ankara Bauhause'dan aldım. Bulabilirsem tekrar alırım. Asya lalede varmı bir bakın isterseniz. https://www.facebook.com/media/set/?...5544138&type=1 Ağaç şakayık olarak aramanız lazım. Yer şakağı ile ağaç şakayık farklı şeyler çiçekleri benzese de . Doğru yerlerde arama yaparsanız iyi olur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Mayıs ayında pençelerini sökmediğim düğün çiçekleri... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2015
|
iki üç hafta önce bende iki saksı dikdim,her saksıda şimdilik 3 er adet çıktı,boyları sizinkine yakın, bu bitkinin bu aşamada sulama sıklı ne,bir de suyu seven bir bitki mi seymeyen mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hangi sıklıkta sulamanız gerektiğine kendiniz karar vermelisiniz.Toprağın durumunu en iyi siz bilirsiniz.Pençeler fazla sulamaya dayanamazlar.Hatalı sulamalar hemen çürümeyi başlatır.Kolay gelsin.SELAMLAR... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2015
|
Alıntı:
|
|
![]() |