![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2012
|
Dün farkettim. Bir kaç soğan toprak üzerine çıkmış. Yarın resmini çekip koyucam. Tekrar fikrinizi almak isterim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynı gün cigdem sogani da ekmiştim. Onlar daha yuvarlak hatliydi ve henuz toprak ustune cikmadilar. Bunlar ince uzun yapidaydi. Umarım kardelendir. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Umarım öyle olur sayın labradorit ![]() Soğanların önümüzdeki yıl çiçek vermesi için bu yıl gübrelenmesi gerektiğini okumuştum. Ne zaman yapmalıyız bu işlemi? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Son durumlari. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Son durum |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
2 Subat |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2011
|
fındık bahçemizdeki doğal kardelenler açmaya başladı geçen yıl fındıklıktan söküp kapı önüne diktiklerim de açtı işte resimler: ![]() ![]() ![]() ![]() bunlarda geçen yıl söküp bahçeye dikdiklerim ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Benimkilerin yaprak yapısı aşağıdaki linkdekilere benziyor. Ne dersiniz? http://www.brandymount.co.uk/images/...lis%20form.jpg Düzenleyen üzüm : 03-02-2013 saat 17:29 Neden: Fotoğraf boyutu çok büyük |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sarigoz, akçabardaklar toplu halde öyle güzel görünüyorlar ki, çok hoşuma gitti. Fotoğraf kalitesi ile de birleşince seyrine doyamadım. Ellerinize sağlık. Ben, 2 senede 1 soğanların ayrılması gerektiğini biliyorum. Siz ayırma işlemi yapıyor musunuz ? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sarıgöz resimde arka sağ tarafta görünen yapraklar neye ait acaba? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sarigoz; kardelenleriniz gerçekten muhteşem. Ne kadar sürede bu hale geldiler acaba? Kimbilir belki de benimkiler de birgün sizinkiler kadar güzel görünür. Bunlar da benimkiler. Benim için çok kıymetliler. Mersin'de 650 rakımda kardelen görmek imkansız. Üç yıl önce sevgili Bahçıvan göndermişti soğanlarını. Hayatımda ilk kez onun sayesinde tanıştım kardelenle. Her yıl açmalarını dört gözle bekliyorum. Kendisine minnettarım. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
ama her hafta milli piyango alıyorum çıkarsa bahçeli küçük bir ev alacağım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
kardelen istiyorum ama geçmi kaldım dersiniz? bi eminönü turu yapsammı soganlar için yoksa geçmi artık? çiçeklerle ilgilenmeyenleri anlamıyorum, nasıl olur ya nasıl sevmezler. Düzenleyen hira : 21-02-2013 saat 16:01 Neden: imla |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
peki en geç ne zaman ekilir sayın kgursan abicimDüzenleyen hira : 21-02-2013 saat 19:02 Neden: eksik harf |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Üye
|
Forumda en sevdiğim sayfalardan biri.. Ben çok istememe rağmen ideal ekim döneminde kardelen soğanı edinemedim. Bu sene daha programlı ilerleyip gelecek sezona kardelenlerime kavuşmak istiyorum. Sayin Sarıgöz hayranlıkla izliyorum. Pek de fotojenikler gerçekten ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|