![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Ben bu belediyelerin işini çözemiyorum zaten. Bir bakıyorsunuz heryerde çalışma çiçek dikiliyor. Diktikleri çiçeklerin ömrü 2 ay, hadiii tekrar çalışma. Lele ve Nergislerde de aynı şey. Ankara'da diktikleri yerleri çapalamışlar. Belediyelerde bu konuda hiç mi uzman yok **** bu konuda para kazandırılması gereken çok mu insan var, artık orasını bilemiyoruz. Neyse benim Lale devrim hala devam ediyor ![]() Kırmızı ve sarıların çiçekleri geçti. Şimdi aynı grup içinde bulunan somon, pembe türler açıyor. Bunların renkleri çok hoşmuş ![]() Eklenti 214306 Eklenti 214307 Eklenti 214308 Eklenti 214309[/QUOTE] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın nurgüldük doğru şık ikincisi!. Neredeyse çiçekleri bile geçmeden hemen söküyorlar ki. Tekrar birileri belediyeye birşeyler satabilsin. Ayrıca bende bir kaç tane onlar sökmeden önce aldım. Soğanlar erken sökümden dolayı tam gelişmediğinden gelecek yıl belki bazıları açmayabilir. Ancak ondan sonraki yıllarda hiçbir sorun kalmaz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
İstanbul'da da durum aynı.. Laleler geçince hemen çapalıyorlar ve soğanlar genelde parçalanıyor.. Sağlam soğanlardan ayırıp alsanız bile bunlar tam olgunlaşmadığı için yaz sıcaklarına dayanamayıp,kuruyup koflaşıyorlar.. Oysa o lale soğanlarını olduğu yerde bırakıp aralarına yaz çiçekleri ekilse olur ve laleler ertesi yıl tekrar açar.. Ama..böyle olursa bazı insanlar belediyeye soğan satamaz..nafakaları kesilir.. Paralar,belediyelere verdiğimiz vergiler böyle çar-çur ediliyor maalesef..trilyonlar dönüyor bu işlerde.. |
|
|
|
|
![]() |
|
|