![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Hayır sadece çiçeği sapından kesiyorsunuz ve lalenin diğer yaprakları kendiliğinden sararana kadar sulamaya devam ediyorsunuz. Eğer laleler bahçede ise ve o bölgeye bir yaz çiçeği ekmeyecekseniz toprakta bırakabilirsiniz ama saksıdaki **** kullanılacak yerde ekili olanları yaprakları tamamen saradıktan sonra dikkatlice çıkarıp, toprağını yıkayıp, biriki saat güneşte kuruttuktan sonra, çürümeyecekleri, tercihan kese kağıdı **** delikli bir sepet içinde karanlık, serinyere koyuyorsunuz ve sonbahar da hadi bakalım yeni baştan başlıyorsunuz.... Selamlarımla.... Not: soğanlı bitkiler ve gelişimleri ile ilgili bir iki yazıda benim blog sayfamda bulabilirsiniz, amatörce ama birebir tecrübeye dayalı...... www.blogcu.com/aysemelike |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
Alıntı:
![]() not: Daha önceki mesajımda çiçeği kesilecek derken bende sizin dediğiniz gibi kast etmiştim yanlış anlaşılmasın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın arb73 kusura bakmayın ben bu sayfalara yazmaya alışamadım, cevabım size değil siden önce soran sayın Hasan Lalezar içindi. Sanırım alıntılı cevap yazmalıyım. Bu arada verdiğiniz likler ve tebriğiniz için de teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|