![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
İnanamıyorum; sıkça kavga ediyorlar ve senin saksılarını savuruyor sinirle. Saksın kalmıyordur o halde. Bence ona bir de 'dayak şart.' (Hoş üzüldüğüm için dayak şart dedim; benim de o kadar çiçeğim heba oluyor; sadece öyle bakakalıyorum.) ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Alıntı:
şimdi ne zaman kavga ettiklerini duysam bostan korkuluğu gibi camda bekliyorum napayım![]() Düzenleyen hira : 30-03-2013 saat 23:07 Neden: ek |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2007
|
Sizin saksılarınız nerde duruyor ki; her kafası estiğinde alıp fırlatabiliyor, bence ulaşamayacakları bir yere koyun.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
saksılarım bahçede duruyor, malesef balkonum yok.ayrıca bahçe varken balkona koymak istemem zaten. ev kayınpederimin olduğu için bana çok laf düşmüyor yoksa çoktan yol verirdim onlara.şikayetim sadece bu değil, adam gece gündüz alkol alıyor ve ağzından çıkanı kulakları duymuyor, bende sabır kalmadı. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
![]() ![]() Cok uzun sure yapraga calistiktan sonra nihayet acti laleler. Bunlara bakinca torf besleyici degil denemez gibi geliyor bana. Sadece torfta buyuduler. Nergis arkadaslari gibi. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu.
|
Torf da besin yoktur!!. Bunların çiçek açması geçen yıl soğanda birikmiş besinler nedeniyledir. Torfa besin vermez iseniz bu yıl pek beslenemez ve gelecek yıl "Niye çiçek açmıyorlar?" diye sorabilirsiniz. önleminizişimdiden alın!! |
|
|
|
![]() |
|
|