![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2007
|
kök şeklinde vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Dikeli ne kadar oldu acaba ? Cok derine mi diktiniz ? En fazla 1,5-2 cm olmaliydi , ayrica kontrol edebilirsiniz - dayaniklidir , bozulmaz . Bir kurdan yardimi ile , diktiginiz bolgeyi hafifce kurcalayin ![]() Haberlerinizi bekliyoruz . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Ben kök şeklinde gecen sene bauhaseden almıştım hic cıkarmadım saksısından dediginiz gibi 1.5-2cm kadar derinde ama hicbir hareket yok.Yagmur suyuylada sulanmış oldu.Şimdilerde hareket başlamış olmalıydı ama İstanbul daha yeni ısınmaya başladı.Burası icin erken olabilirmi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili beyaz orkide , eger çiçeginiz balkondaysa haklısınız , benimkiler bahçede ,İzmir olmasına rağmen , yüzeyden 3 cm yüksekteler . Sayın hocam100 'den aldıklarımı da saksıya diktim .Toprak olarak sadece torf kullandım , uçlarda hafif yeşerme oldu . Yabancı kaynaktan tercüme ettiğim bilgidekini uygulayıp 3-4 cm olunca karanlık ve sıcağa alacağim . Bu işlem çiçeklemeyi hızlandırıyormuş . Size tavsiyem eger balkondaysa eve almanız , ılık suyla sulamanız . Kolay gelsin . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Mügelerimin iyice çiçekleri görünmeye başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
müge
Mügelerimin iyice çiçekleri görünmeye başladı. Sanırım yakında çiçek açacak. İnci gibi görünümü var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Henüz tam açmadığı için koku yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Mügelerimin iki türü var bu açanlar erkenci olanlar diğer kısımdakiler ise yeni filizleniyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Benim mügemde uç verdi cok şükür cok üzülmüştüm bozuldu zannedip hemde cok güclü cıkıyor filizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Ben seve seve verirdim ama tek kök ne yazık ki.Hucam100 satışa koymuş ama üstelik de 2lıra.Ben gecen sene 7lıradan almıstım.**** bekleyin seneye cogalırsa verırım ben size |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
Çok estetik bir çiçek ama benim köpeğim ve bahçede baktığım kedilerim olduğundan açıkçası biraz çekiniyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Kendisi zehirli. Köpeğim bazen otları yiyor. Kediler de öyle. özellikle de yavru kediler bahçede çeşitli bitkilerle pek bir oynuyorlar. O yüzden biraz endişe ediyorum ya yerlerse diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Hmm anladim. Bir yerde çiçekleri, kökleri yaprakları ve meyvelerinin de zehirli olduğunu okumuştum. Belki meyveleri kadar zehirli değildir.. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Mügelerim açtı ve müthiş kokuyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah, çok güzel görünüyor, benim de tavuklarım var tele sardırmak için bir kaç dal pasiflora diktim.Etrafını da minik delikli telle çevirdim, belki öyle bir şey yapabilirsiniz köpeğinizden korumak için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Erken açan tür uzun boylu olan cins,diğeri kısa boylu olan biraz geç açtı ve çiçekleri daha yoğun kokulu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Merhaba Hocam100 benim mügelerimde hiçbir kıpırtı yok acaba yanlışmı ektim fotoğrafını çeksem bi bakarmısınız.Sümbülteberler hafif hafif filizlenmeye başladı ama mügelere baktıkça üzülüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|