![]() |
1- EmineYıldız..............................5 Erlicheer+5 Karaburun ......100 TL
2- uzunkum.................................5 Erlicheer + 5 Karaburun.....100 TL Nergis soğanlarını söktüm..Aşağıdaki İBAN numarasına ücretlerini yatırıp açık adres ve telefon numaralarınızı 0542 597 8901 nolu telefonuma SMS ile lütfen gönderiniz. 1-Banka hesap no:Adnan Kaygan - Türkiye İş Bankası-ŞARKÖY şubesi Şube kodu:1590 Hesap no: 0006198 İBAN: TR050006400000115900006198 |
Merhabalar nergis soğanları elinizde var mi? En az sipariş tutarı ne kadar?
|
Alıntı:
Blogumdaki 1 ve 2 nolu nergislerden az miktarda kaldı..Tanesi 10 liradır..en az 10 adet sipariş alıyorum. https://kokulunergis.blogspot.com/20...goVbzt421yQd7A |
Alıntı:
Öbür türler ne zaman çıkar acaba ? |
Alıntı:
|
Merhaba sayın Pria, sizden 2021'de almış olduğum erlicheer nergis soğanları malesef soğuğa kurban gitti. Kasım gibi saksiya dikmistim. Havalar iyi gidiyordu. Toprak üstüne çıkmışlardı. Sonrasında soğuklar bastırınca soğanlar dondu ne yazık ki. Soğuğa dayanıklı olmasına güvenerek bıraktım ama olmadı. İnşallah zamanı geldiğinde tekrar almak istiyorum.
|
Alıntı:
Üzüldüm :( |
Saksıda risk altında oluyorlar gerçekten. Onu anlamış oldum.
Soğanlarınızı kısmet olursa yine yetiştirmeyi denemek isterim. |
Alıntı:
Karaburun nergis soğanları bitti gibi..Erlicheer'lerden de 200 adet kadar kaldı.. Siz de alacağınız soğan adedini belirtirseniz listeye ekliyeyim sayın hüsnüyusuf.. |
nergis
Alıntı:
|
Alıntı:
Haziran ortası 0542 597 8901 arayınız.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nergis soğanlarından almak isteyenler, lütfen 0542 597 8901'den beni ararlarsa sevinirim.
Bütün kargoları Eylül ayı sonu gibi topluca göndereceğim.. |
Merhaba, kargoyu yolladınız mı nergisler bitti mi acaba?
|
Alıntı:
|
Acaba soğan fiyatları ne kadar. Baktım ama göremedim ben.
|
Alıntı:
https://kokulunergis.blogspot.com/ |
1 Eklenti(ler)
Benden bu kadar..Yaşım ilerledi, artık yazın sıcağında kazma sallayarak iri soganları sökmek zor ve riskli..Karaburun ve Erlicheer turü nergis soğanlarimın 3500 adet, tamamı satıldı. kendime koklayacak kadar soğan birakacağım.
Sadece saksı ekimine uygun sınırlı sayida parfum kokulu sarı nergisler var..tanesi 15 lira.. Bilginize.. |
Merhaba bu yıl ilk kes bahçeye çiçek ekecegim soğan arıyorum yardımcı olabilir misiniz çeşitli olsun istiyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025