![]() |
Sayın pria ödeme ve adres bilgilerimi sms olarak gönderdim telefonunuza. İyi çalışmalar
|
Alıntı:
Sanıyorum ağustos sonlarına doğru kargo gönderimlerini yapacağım.. Birgün önceden haberdar ederim sizi.. İyi günler.. |
Sn. Pria merhaba,
Ben de talepte bulunmuştum fakat uzun zaman bu sayfaya bakmayı gözardı etmişim. Hala satın alma şansım var mıdır acaba? Varsa size yatırmam gereken miktarı bana bildirebilirseniz çok sevinirim. Saygılar. |
Alıntı:
|
Kargoları 10 eylül gibi göndereceğim..
Nergis soğanı edinmek isteyenler..elimde sade Erlicheer ve Karaburun nergisi kaldı.. Bilginize.. |
Soğan gönderimlerim devam ediyor..
Blog'umda gördüğünüz 1-2 nolu türler ile 4-5-6-7-8 nolu türlerden çok az miktarda vardır.. İlginize.. https://kokulunergis.blogspot.com/20...goVbzt421yQd7A |
Sayın Pria kargom bugün teslim edildi. hepsi çok sağlıklı ve güzel gözüküyor. Fazladan soğan da koymuşsunuz. Teşekkür ederim
|
Sayın Pria, yoğunluğumdan dolayı size verdiğim siparişlerimi atlamışım. Kusura bakmayın. eski siparişlerimin iptali ve yeni olarak 1 ve 2 nolu ürünlerden 5 er tane sipariş vermek istiyorum. siparişlerimin tutarını bildirirseniz sevinirim.
ELİF Meltem Duman SAKARYA |
Alıntı:
|
Sayın Pria kargo gönderimi başladımı
|
Sayın Pria, ödemeyi yaptım. Telefon numaranıza adresi gönderdim. Bilginize.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gittiğimde gönderirim..size de birgün öncesinden haber veririm.. |
Sayın Pria, soğanlar elime ulaştı hepsi çok sağlıklı, yavrularını da ayırmayıp göndermişsiniz çok teşekkürler. Dikerken yavruları ana soğandan ayırmam gerekiyor mu?
|
Alıntı:
Bu yıl her nergissevere karşı baya bonkörüm :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim soğanlar elime geçti ayrıca gönderdiğiniz fazlası için de teşekkür ederim
|
Soğanlarımı aldım. Çok sağlıklı ve büyükler. Fazladan gönderdiğiniz soğanlar için çok teşekkürler.
|
Sayın pria sizden aldığım karaburun nergislerimin tomurcuklarindı.ama fotografını burda yükleyemedim. bu aralar hava çok soğudu ve yağış bazan çok şiddetli. inşallah açmamazlık yapmazlar
|
Alıntı:
|
DOUBLE DAFFODİL ERLİCHEER - 1 adet
DOUBLE DAFFODİL ROMANUS / CONSTANTİNOPLE. - 1 adet DOUBLE DAFFODİL CAMPERNELLE - 2 adet AVALANCHE - 1 adet almak istiyordum. Mevcutlar mı acaba? |
Alıntı:
Kısmetse haziranda.. Buradan satışa koyacağım türleri ve fiyatlarını yazacağım yakında.. |
Anladım, bekliyor olacağım. Teşekkürler :)
|
Sevgili nergisseverler..
Bu yıl 3 bin adet civarında Erlicheer ve Karaburun nergisimi rezerve ettim.. Bu yüzden ağaçlar.net üzerinden ancak 5-6 kişinin sınırlı sayıda soğan talebini kabul edebileceğim maalesef.. Diğer çeşitlerimden bazılarını da satışa koyamıyacağım.. 7 yıldan beri fiyatları yükseltmedim ama bu yıl artık zam yapsak fena olmayacak.. Erlicheer türü adedi 10, Karaburun nergis 8 lira olsun :( Bilgilerinize.. https://kokulunergis.blogspot.com/20...goVbzt421yQd7A |
2022 rezervasyon listesi:
1- EmineYıldız..............................5 Erlicheer+5 Karaburun 2- uzunkum................................. '' '' |
Sayın Pria merhaba,
Erlicheer ve Karaburun nergislerinden 5'er tane, diğer nergis çeşitlerinden eğer satışa sunacak olursanız da 3'er tane satın alabilirmiyim. |
sevgili pria size zahmet bana da 10 adet erlicher + 10 adet karaburun ve varsa diğer çeşitlerden de talep ediyorum iletişim bilgilerimi mesaj attım
|
Soğanları sökünce görüşürüz Musa Bey..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025