![]() |
teşekkür ederiz
|
Fotoğraf yükleme menüsüne fotoğrafı yan çevirme butonu eklense çok iyi olacak . Her ne kadar fotoğrafı çevirsem de foruma yükleyince yine yan görünüyor.
|
Foruma yüklediğiniz fotoğrafı bilgisayarınıza kaydedip bakar mısınız?
Düz mü görünüyor? |
1 Eklenti(ler)
|
Başka yerde bulamadım konuyu varsa kusura bakmayın.
Bilgisayarımdan PDF dosya nasıl yükleyebilirim? |
Yükleyemezsiniz.
Başka yere yükleyip foruma link verir misiniz? |
yoruma mı yükleyeceksiniz?
|
YORUM ALTINDA GELİŞMİŞ MODA TIKLAYIP FOTOĞRAF YÜKLE SEKMESİYLE AÇILAN PENCEREDE YÜKLEYİP CEVABI GÖNDER DİYECEKSİNİZ. (bÜYÜK HARF İÇİN ÖZÜR)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Soru fotoğraf değil...
Alıntı:
|
Alıntı:
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Alıntı:
|
Link nasıl alınacak?
|
Anlamadım.
|
Teşekkürler.
|
yükleyebildiniz mi?
|
Alıntı:
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
1 Eklenti(ler)
|
sayın editör ne olur bir kere cevap verin o kadar size yazıyorum cevap vermiyorsunuz.
bu siteye üye oldum. Fakat sistem aktivasyon kodu gönderdik diyor ne gelen var ne giden. spam , önemsiz klasör olmak üzere ne varsa baktım 2 hafta oldu neredeyse. lütfen yardımcı olun |
Alıntı:
Aktivasyon kodunun ne işe yaradığını düşünüyorsunuz? Yani aktivasyon kodu gelse, şu an forumda yapamadığınız neyi yapacaksınız? |
Bir sorum var arkadaşlar. Foruma aynı telefondan çektiğim bazı fotoğrafları yükleyemiyorum, bazılarıysa yükleniyor. Nedeni ne olabilir? Sırf fotoğraf yükleyemediğim için uzun süredir paylaşım yapamıyorum. Az önce yeni bir konu açtım. Fotoğraflar kolayca yüklendi. Kafam iyice karıştı :confused:
|
Fotoğrafların ters görünmesinin pratik çözümünü bulan var mı ? Her fotoğrafı tek tek açıp tekrar kaydetmek zorunda kalıyoruz.
|
Nerede ters görünüyor?
|
Merhaba iki gundurki foruma yuklenen hic bir foto bende acilmiyor. Kendi yuklediyim fotolor haric. Sebebi ne ola bilir?
Отправлено с моего SM-J320H через Tapatalk |
Alıntı:
Sn malina. Cep tlf nu ile çektiğim resimleri bilgisayarda ve telefon ekranında düzgün görüntülüyorum ama siteye yüklediğimde resimler ters görünüyor. Aynı resmi bilgisayarda açıp hiç değişiklik yapmadan kaydedip tekrar yüklediğimde bu sefer düzgün görüntüleniyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Aynı bilgisayar aynı telefon aynı ben :). |
Ya neden boyle olduki? Lutfen yardim edin.
Ya lutfen yardim edin. Foruma gelen fotolar gozukmuyor bende.
Su sayfaya bakan yokmu acaba?
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025