![]() |
|
|
|||||||
35Beğeniler
4
Gönderen selis
1
Gönderen cenan
3
Gönderen selis
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben şöyle yapıyorum sevgili sakdag; 2 sayfa açıyorum ayrı sekmelerde. 1'i ana sayfa, diğeri alıntıları yapacağım sayfa. (Anasayfaya 1, alıntıları yapacağım sayfaya 2 diyelim) 2. sayfada, hangi mesajı alacaksam ona alıntıla diyorum ve çıkan sayfadakileri kopyalayıp, 1. sayfadaki (gelişmiş moddaki) mesaj kısmına yapıştırıyorum. 2. , 3. , 4. v.s. hangi mesajları alacaksak 2. sayfada onları bulup, yine kopyaladıktan sonra 1. sayfadaki mesaja yapıştır diyerek aynı işlemleri tekrarlıyorum. Mesela: Bu sayfadan nurcanaybay'ın mesajını almak için alıntıla diyoruz ![]() Çıkan sayfadaki yazıların hepsini seçip kopyala diyoruz ![]() 1. sayfadaki mesaj kısmına yapıştır diyoruz ![]() Aynı şekilde 2. sayfada sibelim'in mesajını da alıntıla deyip kopyaladıktan sonra, anasayfadaki mesaj kısmına yapıştır diyoruz. ![]() Bu şekilde istediğimiz kadar mesajı alıntılayıp gerekli düzenlemeleri yapabiliriz. Karışmaması gereken tek yer; QUOTE=nurcanaybay; diye başlayıp /QUOTE] diye biten yer nurcanaybayın mesajı, QUOTE=sibelim; diye başlayıp /QUOTE] diye biten yer ise sibelim'in mesajıdır Aralara gereken notlar yazılabilir. Umarım karışık olmamıştır ![]() |
|
|
|
|
|