![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2008
|
Sn Malina, Gönderme kurallarına baktığımda HTML kodu kapalı gözüküyor. Kod:
Gönderme Kuralları Yeni konu gönderemezsiniz Konulara yanıt verebilirsiniz Ek dosya yükleyebilirsiniz Kendi gönderilerinizi düzenleyebilirsiniz BB code Açık Smilies Açık [IMG] Kodu Açık HTML Kodu Kapalı Forum Kuralları Minik bir uygulama da yaptım. Olmadı. Ben mi yanıldım yoksa?? Kurallarda HTML kodlarının da açık olması mı lazım acaba? HTML Kod:
[table="head"]İSİM| ŞEHİR | DAİRE| NO yazı | yazı | yazı | yazı | | yazı | yazı | yazı | yazı | yazı [/table] |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin yazınızda "HTML" ile başlamanız (ve "/HTML") ile bitirmeniz sorun oluşturmuş. Sanırım HTML'yi siz klavyeden yazdınız, oysa sistem tanıyıp başına bilgi kabilinden "HTML kodu" diye ekliyor. Yani siz herşeyi yapmış, fazladan "HTML" diye yazmış olduğunuz için program tablo yazmak istediğinizi anlayamamış. Ben sizin kodunuzdan sadece HTML açılış ve kapanış etiketlerini kaldırdım ve yukarıda da gördüğünüz üzere tablonuz tıkır tıkır çalıştı. (Hatta o kadar iyi çalıştı ki, tıkırtı duyulmuyordu, onu da ben ekleyiverdim )gece çok bilirmiş gibi, programcılık konusunda ukalalık eden forum üyesi! |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2008
|
Teşekkür ederim. Sistem kendi tanımlıyormuş. Evet. Hayır ben elimle yazmadım .Açılan panoda yukarıda en sonda <> işaretine bastıktan sonra table kodlarını yazdım. O da HTML yi açıp kapatmıştı. Bu iyi oldu. Demek ki <> kısmına basmaya gerek yok. Doğrudan Table kısmına giriş yapılması yetiyor. Çok iyi yaptınız sevgili gece. Benim gibi takılabilecek arkadaşlarımıza ışık tuttunuz. Teşekkürler. |
||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|