agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler
  • 1 Gönderen erhan62
  • 1 Gönderen nevsune
  • 2 Gönderen Jezebel
  • 2 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-06-2007, 11:45   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-05-2007
Şehir: yurtdisi
Mesajlar: 146
Galeri: 24
Smile Fesleğen sosu (pesto)

Sevgili arkadaslar,
Italyanlarin makarna tüketirken severek kullandiklari pesto sosu bilgisi.
Bizim maydonoz demeti büyüklügünde miktar iri yaprakli fesleğen, yarim su bardagi zeytinyagi, dolmalik fistik (bu oran icin yarim cay bardagi) veya ceviz, 1 dis iri sarmisak, tuz (peynir tuzluluguna bakarak), karabiber (az), ve permesan peynir (cekilmis olursa yarim su bardagi) ben eski kasarla yaptim, bu da güzel oluyor.. bu metaryeli birlestirip bir blendir ile paraladiginizda cok lezzetli bir pesto sosu elde ediliyor, hem makarnalarda hem de kizarmis ekmek ustune iyi oluyor.. Denemesi cok zor degil. afiyet olsun
erhan62

çiğdem42 beğendi.
erhan62 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025