agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler
  • 13 Gönderen akçabardak
  • 2 Gönderen mormenekşe
  • 3 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen dağçiçeği
  • 1 Gönderen Cymbelina
  • 2 Gönderen hilalll
  • 1 Gönderen zkgfree
  • 2 Gönderen hira

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-05-2013, 20:31   #1
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Dut yaprağına sarma

Dut yaprağına sarma


Dut yaprakları; dalın uç kısmında bulunan taze yapraklar toplanır, yapraklar yıkandıktan sonra, asma yaprağı gibi kaynar suda haşlanır.
İçi hazırlanır ve sarılır, sonra da pişirilip afiyetle yenir.
Name:  DSCF2993.jpg
Views: 7005
Size:  44.0 KB


Ben bu gün üç çeşit yaprak kullandım, asma yaprağı, dut yaprağı ve bahçemde bulunan İstanbul ıspanağı dediğim yapraklardan sardım ve biraz sonra pişecekler.
Name:  DSCF2994.jpg
Views: 4433
Size:  40.2 KB

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025