View Single Post
Eski 22-05-2014, 06:33   #9
hira
Ağaç Dostu
 
hira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hilalll Mesajı Göster
Ben de yapardım eskiden
lezzeti gayet hoş asma yaprağindan daha yumuşak oluyor yaprakar
piştiğinde .Sivaslı komşularımızdan öğrenmiştik.iç harcı normal sarmada
kullandigınız şekilde.
Bizde Sivas'lıyız, annemin dut yaprağı sardığını görmedim ama akrabalarımızdan duymuştum. Benim bahçemdeki var olan tek ağaç duttur. Birgün asma yaprağı sararken harç fazla kalınca dutun yapraklarından ekleme yapmıştım azıcık. Güzel oluyor, çok farkı yok üzümden.

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön