agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-11-2012, 12:27   #1
Ağaç Dostu
 
Türkan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2012
Şehir: AZERBAYCAN
Mesajlar: 616
Galeri: 1
Kete

azerbaycanin meshur kətəsini yapilişi.
ilk olarak normal hamur yapip(un,tuz ve sudan)dinlənmeye brakiyoruz.1 saat kadar bekletip yuvarliyoruz.bende tam 65 hamur cikti.
Name:  01112012906.jpg
Views: 1102
Size:  47.7 KB
sonra ispanak,kişniş,dereotu,ve yeşil sogani orta büyüklükte doguyoruz
Name:  01112012901.jpg
Views: 1051
Size:  58.4 KB,
sonra yeşillikleri peynirle ovalayip harmanliyoruzve iç malzememiz hazir.
Name:  01112012903.jpg
Views: 1128
Size:  56.4 KB
sonra yufkalari orta incelikte aciyoruz.
Name:  01112012911.jpg
Views: 1030
Size:  19.4 KB
aciyoruzzz.
Name:  01112012915.jpg
Views: 1059
Size:  19.2 KB

Türkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025