Konu: Kete
View Single Post
Eski 02-11-2012, 12:27   #1
Türkan
Ağaç Dostu
 
Türkan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2012
Şehir: AZERBAYCAN
Mesajlar: 616
Kete

azerbaycanin meshur kətəsini yapilişi.
ilk olarak normal hamur yapip(un,tuz ve sudan)dinlənmeye brakiyoruz.1 saat kadar bekletip yuvarliyoruz.bende tam 65 hamur cikti.
Name:  01112012906.jpg
Views: 1048
Size:  47.7 KB
sonra ispanak,kişniş,dereotu,ve yeşil sogani orta büyüklükte doguyoruz
Name:  01112012901.jpg
Views: 995
Size:  58.4 KB,
sonra yeşillikleri peynirle ovalayip harmanliyoruzve iç malzememiz hazir.
Name:  01112012903.jpg
Views: 1057
Size:  56.4 KB
sonra yufkalari orta incelikte aciyoruz.
Name:  01112012911.jpg
Views: 964
Size:  19.4 KB
aciyoruzzz.
Name:  01112012915.jpg
Views: 980
Size:  19.2 KB

Türkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön