![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-09-2011
|
i_durak / Gürgen
Bir yol açımı çalışması sonrasında bu ağacı kesmişler, kırmışlar, ezmişler... Ama o inat etmiş. En sonunda, bu kışı çıkaramayacak durumdayken karşıma çıktı. Aldım ama bakalım yaşayacak mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Yaşarsa gerçekten hoş bir aday olacak sn i_durak! Bende de 3-4 tane çok sevdiğim bir arkadaşımdan hediye gelen gürgen veya kayın var. ![]() "Veya" diyorum çünkü henüz gözler patlamadığı için tam olarak emin olamadım ![]() İnşallah sizinki de yaşar! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-01-2012
|
İlker hocam maratona başladın ,hayırlı olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Ben bu adayı yükleyerek bir hakkımı kullandım mı şimdi? ya tutmazsa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
örnek ağaç
Buna benzetmeye çalışılacak , İlker hocam resmi bulamadı bende vardı ona yardımcı olayım dedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sen ilk şansını kullandın ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
Evet evet... İşte bu ağacı örnek alacağım kendime. Ama belkide çok alakasız birşey çıkacak ortaya... Belli olmaz sanırm.Teşekkür ederim bu arada Adem Abi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Buna benzer veya benzemez güzel bir eser ortaya çıkması önemli olan , birebir aynı olması gerekmiyor zaten esin kaynağı olması yeterli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2011
|
sn. i_durak. ağacınız ve örneğiniz süper. beni çok heyecanlandırdı. şu an itibariyle maraton için yüklenen 4 ağacın (Sakaki, eyenialp, i_durak ve Badrobot) beden kalınlıklarına ve şekillerine baktıkça bu maratonun çetin, tatlı bir rekabet içinde ve bir o kadar da faydalı olacağını düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Merhaba sayin i_durak, Gerekirse koklendirme hormonu,vitamin,humik asit leonardit gibi destegi esirgemeyin bence saksiya alisma suresinden sonra bunlari kullanin.Olmek uzere olan hindistancevizim ilaclarla ayaga kalkti tabiri caizse masallah kosturuyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Sn. tourkana, teşekkür ederim. Evet yaşayacak sanırım. Başladı kıpranmaya ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Sayın İDurak, Adayınız da aldığınız örnek de güzel. Değişik çalışmalar çıkacak gibi görünüyor. Taner Bey sağolsun hepimizi gaza getirdi. İyi çalışmalar dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Taner Bey'in böyle uzun soluklu bir yarışmaya önayak olması gerçekten takdir edilecek bir davranış bence de... Ben sabırsızlıkla, daha ne cevherler çıkacağını beklemekteyim. Mart ayı sonuna kadar zaman var. ![]() Ve ayrıca bu maratonun bizlere çok şeyler öğreteceğini düşünüyorum. Herkese başarılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sn.i durak, Gurgeninizin son durumu nedir,kendini biraz toparlayabildi mi ? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaçsever
|
Sn. Charlaux ilgini için teşekkür ederim. Zaten üzerinde bulunan tomurcuklarda yavaş yavaş açmaya bağlı yeşillikler oluşmaya başladı. Umarım beni yanıltmıyordur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaçsever
|
Hem güncel hem de boyutlu fotosunu yükleyeyim dedim bu ağacımında... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sn.iocaktan,Adayın su anki durumu iyi mi,yesillendi mi yeşillendiyse nerelerden sürgün cıktı ? Lütfen yanlış anlamayın gürgeni iyi ve ilginç bir aday olarak gördüğümden merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2016
|
Sn i_durak 3 yıldır konuya yazmamışsınız, muhtemelen ağacınızı geri döndüremediniz ama ben yinede çok merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|