![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Molbak's serası
Eveeet, yeni bir sera gezisiyle karşınızdayız. ![]() ![]() Çiçekçiye vardığımda fark ettim ki fotoğraf makinemin makro objektifi takılı kalmış. Bir süre onunla çektim ama bir bitkinin tamamını kadraja alabilmek için 3m geriye çekilmek zor oluyordu. ![]() ![]() 4 saatin sonunda başka bir yere yetişmem gerektiği için koştur koştur çıkmak zorunda kaldım. ![]() ![]() Molbak's http://www.molbaks.com/ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
İçeriye girmek hiç kolay olmadı. ![]() ![]() ![]() Mavi saksılar aranjmanlara ne çok yakışıyor değil mi? Bahçede saksıda ibrelilerle aranjman düzenlemek ve dekoratif taşlarla süslemek güzel bir fikirmiş. Not edildi. ![]() Heucheralar: ![]() Pieris coşmuş: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Çok kokulu bir açelya türü. Belki de orman gülüdür diyeceğim ama benzemiyor. İleride turuncusu da gelecek. ![]() Soğanlı bir bitki sanırım. Çok güzel ve canlı. ![]() Bunun da ne olduğunu bilmiyorum ama bir bitkinin grup halinde dikildiğinde göze çok güzel geldiğinin kanıtı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Madem Hosta dediniz Hostalarla devam edelim. ![]() Hosta st elmo's fire: ![]() ![]() Hosta Great Expectations: Bu türü internet resimlerinde çok beğeniyordum ama gerçeği çok hoşuma gitmedi: ![]() Hosta Blue Mouse Ears: Bu çok meşhur bir küçük mavi hosta türü. Gerçeğini gördüğüme sevindim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Küt küt atıyor kalbimmm
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Basılabilir yer örtücü olarak minyatür papatya. ![]() Bellium minutum Papatya gerçekten de basmaya dayanır gibi geldi. İleride bahemde kesinlikle denemek istiyorum. O kadar minikler ki. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Bilmediğim bitkilerden bir demet daha: Sambucus racemosa 'Sutherland Gold' (Elderberry) ![]() Sambucus nigra 'Eva' ![]() Rhus typhina bailtiger Bir sumak çeşidiymiş. -35 dereceye dayanıklı. Kuraklığa dayanıklı yalnız kökleri çok yayılıyormuş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Daha önce bir başka çiçekçide daha görmüştük. Jacob's ladder Polemonium northern lights ![]() Salix integra flamingo Rengarenk bir bahçe için ne çok çalı alternatifi var. ![]() ![]() Geraniumlardan: Erodium flore pleno ![]() Erodium alba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Devam ediyoruz! ![]() Ortancalar: Daha önce ortanca başlığında bahsettiğim türleri gördüm. Ah azıcık bir bahçem olsaydı ben o Vanilla Strawberry'yi orada bırakır mıydım... Meşe yapraklı ortanca: Çiçekli fotoğrafı: http://www.agaclar.net/forum/943208-post869.htm ![]() Hydrangea paniculata Vanilla Strawberry: Çiçekli fotoğrafı: http://www.agaclar.net/forum/943205-post866.htm ![]() Hydrangea paniculata Pinky Winky: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Convallaria (Müge): ![]() Kahve bitkisi: ![]() Canlı duvar panosu: Platycerium ![]() Delphinium: Siz onu bir de çiçeklerini uzatınca görün ![]() ![]() Campanula champion: Campanula'nın bu türünün çiçekleri gerçekten de çan gibiymiş. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili gilan çok teşekkür ederim bizlere bu güzellği yaşattğın için. Benimde favorilerimin arasında meşe ortanca. Ellerine sağlık takipteyim lütfen devam alamasakta görselide çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Bu değişik yaprak şekilli ağacın etiketi yoktu. Ne olduğunu bilen varsa eklerim. Ekleme: jineop-gilan ortak çalışmasıyla isim bulunmuştur. ![]() Ficus triangularis ![]() ![]() Kaktüs ve sukulentlerden bir grup: ![]() Bu echeverianın rengine bayıldım. ![]() Echeveria Afterglow ![]() Düzenleyen gilan : 27-05-2012 saat 23:27 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Purple fountain grass: Seviyorum bu otu ![]() ![]() Petunyanın rengi: Çok çekici değil sanki? ![]() ![]() Sağdaki pembe calladium çok ilginçti. Yaprakları şeffaf, arkasından elimi görebiliyordum. ![]() Bu fotoğraf da papağanın hatrına: ![]() Askılı saksı aranjmanı: Sardunya, calibrachoa, bacopa, lobelia ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Astilbe çeşitleri: ![]() Tatlı patates sarmaşıklarının aynı renginin farklı yaprak şekilleri olduğunu yeni fark ettim. Ipomoea batatas 'Sweet Caroline Bronze' ![]() Ipomoea batatas 'Sweet Caroline Sweetheart Red' ![]() Şifalı bitkiler bölümünden: ![]() Tijli şeklinde büyütülmüş fesleğen: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|