View Single Post
Eski 09-04-2012, 03:32   #869
gilan
Ağaç Dostu
 
gilan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: San Francisco / ABD
Mesajlar: 3,988
Meşe yapraklı ortanca türleri:
(Sayın Zeki Yağlı'nın bahçesinden hatırlıyorum.)

A North American native, Oakleaf Hydrangea has handsome lobed leaves that turn a gorgeous burgundy in the fall and stay colorful for weeks. Its elongated flower heads age gracefully to parchment colors, and the bark splits, revealing various shades of brown. A good choice for partial shade and evenly moist soil.
Kuzey Amerika'nın yerlisi olan bu tür sonbaharda bordoya dönen ve haftalarca renkli kalan gösterişli yapraklara sahiptir. Çiçekleri zamanla açık kahverengine dönüşürken dalların kabuları da çatlayıp kahverengi çizgiler kazanır. Yarı gölge ve nemli alanlar için güzel bir seçimdir.

Hydrangea 'Snow Queen'

Name:  63153a.jpg
Views: 3966
Size:  50.6 KB

Trusses of creamy white blossoms create a regal display throughout the summer, but 'Snow Queen' will delight you in other seasons as well, with burgundy fall foliage and attractive bark in winter. Excellent for dried flowers.
Krem-beyaz çiçeklerini yaz boyunca sergileyen 'Snow Queen', sonbaharda bordo yaprakları, kışın da çekici gövdesiyle sizi diğer mevsimlerde de mutlu eder. Çiçekleri kurutmak için idealdir.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön