![]() |
|
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Oktars hayırlı olsun inşallah güzel bir Acer'in olur. Bende de 2 tane Acer Palmatum vardı ve senin bu yaptığını yapmayı düşünüyordum. Fakat sonradan bonsaisever bana IBA denen bir gelişim düzenleyicinin de yardımıyla acerlerimden çelik alabileceğimi söyledi. Ben de ağacımın üst tarafını heba etmektense çelik almada kullanmaya karar verdim. 10 kadar Acer çeliği (ilgili başlıkta anlattığım şekilde) alarak 2 hafta önce bardaklarına diktim. Şu anda 7-8 tanesi gayet sağlıklı görünüyor. Zaten zayi olacaklar bu zamana kadar çoktan ölürdü diye düşünüyorum. Bu arada inşallah yeni filizinin ters yönünden ve biraz da aşağıdan bir filiz daha çıkar. Şekil verme yönünden seni epey rahatlatır diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-09-2005
|
(Bonsai olma şansı olmayan bir akçaağaç...oktars) bir sopadan nasıl bonsai yapılır adım adım izleyeceğiz ![]() bonsaisever senin akçaağaçtaki konik görünüm oldukça yerinde.ince ama zarif bir gövde.yeni çıkacak dallara ihtiyacın var tabi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-01-2007
|
Arkadaşlar merhaba. Bu acerlerin sonu ne oldu acaba. Resim eklemesenizde yaşıyor mu? yaşamıyor mu? yazarmısınız. En azından benim gibi acemilere yön göstermiş olursunuz ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|