agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri
(https)




Anket Sonuçlarını Göster: En çok hangi balığı tüketiyorsunuz
Hamsi 34 28.33%
İstavrit 9 7.50%
Barbun 10 8.33%
Lüfer, Çinekop, Kofana 17 14.17%
Kalkan 1 0.83%
İzmarit 0 0%
Torik 0 0%
Palamut 3 2.50%
Levrek 21 17.50%
Uskumru 6 5.00%
Çipura 19 15.83%
Oy Verenler: 120. Bu ankete oy veremezsiniz

Beğeni Düzeni18Beğeniler
  • 1 Gönderen caucasus
  • 2 Gönderen berduray
  • 2 Gönderen Oğuz Karsan
  • 2 Gönderen saira
  • 1 Gönderen berduray
  • 1 Gönderen backyard
  • 2 Gönderen baris77
  • 1 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen selis
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen pria

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-01-2009, 00:08   #1
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Mangal keyfi

Açılmayan konulardan birisi de mangal olarak kalmış. mangal da yapılan et ve et ürünleri hakkın da katkı da bulunan arkadaşların katılımını bekliyorum.

Benim favorim her zaman olduğu gibi Balık. Neden derseniz balığın tam zamanı ve neredeyse katkı maddesi ve hormon kullanılmayan tek ürün Balık, Doğal olarak her hafta 1- 2 sefer tüketilmesi tavsiye edilen bir ürün.


azla katkı maddesi istemeden direk mangalın üzerine atılması bile yeterli oluyor.

Evet arkadaşlar ben konuyu açtım konunun uzmanı arkadaşlar da katkı da bulunsunlar. Şimdiden tüm arkadaşlara teşekkürler.

mrduran beğendi.
caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025