![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-01-2011
|
salatalıklara ne oldu?
40 m2 seramda 36 kök salatalık ve 36 kök domatesim var. amatör olarak uğraşıyorum. domateslerim iyi durumda ancak salatalıklarda sıkıntı var. bu bir hastalık mı zararlı mı? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2011
|
sn marnalı61 hıyar fidelerinizi dikkatlice inceledim hıyar fidelerinizin fungal bir etmen hastalanmasına neden olmuş yapraklardaki belirtileri bitkinizin fungal hastalık geçirdiği anlaşılıyor size tavsiyem herhangibi bir ilaç bayisine gidip bakır içerikli bir ilaç temin edip kullanmanız |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Domateslerime ne oldu acaba neler yapabilirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2011
|
domates meyvelerindeki problem
sayın gtatas domates meyvelerinizde çiçek burnu çürüklüğü (kalsiyum eksikliği) rahatsızlığı bulunmakta size önerim kalsiyum nitrat içerikli herhangibi bir gübreyi hem bitkinizin kök bölgesinden hemde yapraklarına püskürtmeniz |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Sayın danışman 32 ilginize çok teşekkür ederim.Bakımsız bir topraktı tavuk gübresi attık ama olmadı heralde kalsiyum nitratlı gübre atacağım çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-12-2011
|
benim bir sorunum var örtü altı domates hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? örtü altı domates yetiştiriyorum bazı kısımlarda yaprakta sararma meydana gelmeye başladı bunun sebebi ne ve nasıl önleyebilirim? Düzenleyen sefer5563 : 17-12-2011 saat 21:01 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-11-2011
|
Alıntı:
Yaprakta sararma besleme,koruma veya fiziki eksikliklerden kaynaklanan bir sebepten olabilir. Resim yükleyebilirmisiniz. |
|
|
|
|
![]() |
|
|