![]() |
Alıntı:
|
ince düsünceniz icin cok tesekkürler,ben Almanyadayim,,ama yakinda akrabamiz TR ye geliyor,kargo ile degilde zarf icinde bir kac tohum Tr icersinde gönderirseniz olurmu?
|
Alıntı:
|
ay yok yok o kadari cok fazlaymis,ben bir kac tane diye düsünmüstüm:)ben az önce memleketle görüstüm onlar tedarik edip bana akrabamizla gönderecekmis...yinede ilginiz icin cok cok tesekkür ederim sayin yesil sevdalisi...
|
Alıntı:
adınız nedir? ben gönül. |
Alıntı:
Çengelköy sırık cinsi tohumlardan bana göndermeniz mümkün mü?Arzu ederseniz bende Hatay,Antep biberi ve Antep patlıcan tohumları var gönderebilirim.Selamlar. |
[/B]
Alıntı:
Bir sorum olacakti Arimayam;biber tohumunu nerden aldiniz?Su ince uzun biberler demi turk biberi? Bende cok zaman gecmeden ekmek istiyorum,benim salatalik ve domateslerimi Aldi den almistim ama biber goremedim hic.Eger satildigi bi yer varsa hafta sonu almanyadayim alayim. |
Elimde "Beith Alpha" cins tohumlar var (Markası : Neobi).
Bu tohum balkon bahçeciliğine uygun mudur? |
3 Eklenti(ler)
8 Mart 2011 tarihinde ektigim salataliklar. Cinsini bilmiyorum. Sanki boya gitmisler :D
|
Evet fideleriniz için tehlike çanları çalıyor. Işıksız kalmışlar ve aşırı sulanmışlar Sn. sebnem&mircan. :(
|
Bu arada bi gurup acemi bi oraya bi buraya dolasip duruyoruz. Basim dondu yahu:D Domates, salatalik, ve biber acemileri diye baslikta toplansak nasil olur acaba:rolleyes: Sanki basliklari tek tek istila ediyormusuz hissine kapildim
|
bu fidelerin acil ışığa ihtiyaçları var köklerine biraz daha torf koyarsanız daha sağlıklı olurlar
|
:DBende burdayim .
Oooo sebnem hanim siz bu isi ihracata dokersiniz eminim Masallah bardak satanda kazaniyo bir yandan :) |
Sayin macuroglu bir sorum olacak size.Ben biber yetistirmek istiyorum ama hic goremedim hazir tohum,burada zaten bizim biberi bilmiyorlar.Ben Turk marketinden aldigim yesil biberin icindeki cekirdekleri eksem cikarmi? Annem bana kuru kislik yiyecek yollamis aralarindan bi kac biber cikti ekdim ama cikmadi,kocaman saksidan ot ciktikca ben biber diye sevindim ama topragi karistirinca hepsi koydugum gibi elime geldi .
|
yeşil biberden zor ama bir hafta kadar evin içersinde kururursan çıkma ihtimali var
|
Tesekkur ederim yarin ilk isim bu olacak
|
sebze yetiştiriciliğinde her zaman yardımcı olurum deneyimlerime dayanarak saygılar
|
Alıntı:
Ama yesıl sıvrıyı ordan almadım olurmu bılemıyorum; türk bakkallarındakıılerın tohumları hıc cımlenmeyıp ıclerı toprakta bosaldılar;eger ıstersenız ebayda satan kısının ısmInı yazarım :: |
2 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar,
Salatalık tohumlarını yastığa ektim üzerini streç film ile kapattım nemli olsun diye. Karanlık bir alana yerleştirdim. 1. Yastık: Biber; 2.Yastık: Salatalık; 3.Yastık: Domates |
Alıntı:
|
sevindim öznurcum,en iyisi sen teyzene söylede simdiden aspirinli suya koysun,vakit kaybi olmaz:)
|
Soyleyim 1 gun sonra gidicez ama olsun.Rokalarim hep oldu.Bugun esimin b12 vitamin hapindan attim:)) aspirin bulamadim bakalim iyi gelecekmi
|
oda oluyormuymus:))
|
Alıntı:
|
:p:p Olabilir V...denerim.Yeterki yasasinlar muska bile yaptiririm:dilli:
|
Abarttim galiba sakada olsa :)
|
Alıntı:
|
ya bende evde elma suyu acilmis vardi,bekleyince eksimistir,onu döksem kötü bir sey yapmis olurmuyum.hemde dogal saf meyve suyuydu,iste unutuldu icemedik,:)
|
Elma suyuna acidigin icin fideleri feda etme bence Arimayam:)))
|
tamam tamam:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025