![]() |
tünaydın mahmut bey, iyiyim teşekkür ederim.
|
Sevgili Cemada umarım iyisindir. Aramıza döndün artık sakın kaybolma biryerlere, **** haber ver. Tanıdıkları göremeyince endişeleniyorum. :)
|
yahu malina sebzelerle ilgili yazmadığım masal kalmadı. mevcut olanlara zaten bir şeyler yazdım. derli toplu bir site yapacağım bekleyin diyen sensin. ben de sözünü dinledim, fırça çekmenin ne alemi var:)
|
Site için bekleyin dedim. Foruma uğramaktan vazgeçin demedim. Gördüğün gibi "aman efendim, hoşgeldin"lerle karşılanmaktasın :)
|
Günaydin Tüm Dostalara
Hayir Li Günler Hayirli Işler |
Günaydın dostlar.Bol kış sebzeli günler dilerim :)
|
Günaydın herkese :) Günaydın bile diyemeyenlere de günaydın :)
|
Günaydın....:)
|
Gününüz aydınlık olsun
O, diyemeyenler adına da ben demiş olayım bari, "günaydın".:rolleyes:
|
Levent hava bugün çok güzel. Acı biber tohumlarım çıkmış ben Fethiye de iken 5-6 cm kadar olmuşlar.Biraz daha büyüsünler onları ayırıp tekrar ait oldukları yere dikeceğim. 4-5 çeşit oldu. Bir kısmını Malina vermişti sağolsun :))
|
Ohh mis, çok sevindim. Güzel günlerde büyüsünler inşaallah.
Şu, sebzeler sayfasındaki pembe domatesler mevzuusunda da birşeyler yapsak aslında? |
Levent google dan araştırdınmı Pembe Domatesler konusunu. İstersen oraya bir bak. Bende Hümeyra ve Rasim Konyar çifti ile konuşayım. Onlarla birlikte birşeyler yapalım.
|
Sanırım şirketteki güvenlik sistemi ile ilgili olabilir, blog sayfalarını açamıyorum...
Google'da pembe domates diye aradım, ama en başta bloglar çıkıyor... Tam adres var mı? |
Blog larda detaylı bilgiler mevcut.
|
Pembe Domates çeşidi olarak İnvictus çeşit ismiyle piyasada satılmaktadır. Geçen yıl yetiştirdiğim fidelerde bu çeşidi kullandım en az bu çeşitten şikayet aldım hatta hiç gelmedi diyebilirim, bu yılda bu çeşidi kullanacağım. Yerli çeşit olduğundan özellikle mildiyöye ve diğer mantari hastalıklara daha dayanıklı...
|
Sevgili Selahattin Yılmaz bu konuda bizi daha fazla aydınlat ne olur :))
|
Sabırsızlıkla bekliyor olacağız...
|
Hobicilerin rahatlıkla ulaşabileceği tek çeşit invictus, adının yabancı olduğuna bakmayın yerli bir tohum. Ama tek çeşit değil. Bursa'da fide zamanı özellikle göçmenlerin Bugaristan'dan getirip elden ele dolaştırdıkları pembe domates çeşidi ile İnegölde yerli olarak ekimi yapılan pembe domates çeşitleri var. Bu fideleri bulmak zor ulaşımdan dolayı en azından benim için ama inegöllü üyeler varsa sorun olmaz veya fide zamanı elime geçerse isteyene gönderirim. Kaç defa tohum elde edeyim dedim ama bir türlü nasip olmadı (yer sorunu). Tohumunu **** fidesini bulursam siteye haber veririm. Ancak ben zaten okulda invictuıs üreteceğim isteyen olursa okuldan fide zamanı isteyen gönderirim ancak hazır fide olduğundan tek tek fiyatlandırılıyor bilesiniz.
|
Pembe Domates Tohumu ve/veya Fidesi İçin İnegöl'den Üye Arayışı
Bu noktada forum yöneticilerimize rica etsek, İnegöl'den kayıtlı üyelerimizi bir filtreleyebilirler mi acaba? :rolleyes:
Biz de irtibata geçsek??? ;) |
İnvictus u merakla bekliyoruz.Ve tabi ki meşhur pempe domates tohumlarını da...
|
Günaydın herkese müdavimlere,çekingen üyelere,misafirlere yani herkese G Ü N A Y D I N :))
|
Günaydın Tüm Doğa Severlere ..:)
|
Sana da GÜNAYDIN sevgili Elfogi :))
|
Şu domates ile ilgili İnegöl'den katılan üyelerimiz hakkında bir gelişme var mıdır acaba?
|
ben yabancınız değiliim:(
|
Cem bunu kim derki? :)
|
suçluluk psikolojisi:)
|
Bak bu doğru :)
Olsun sen iyi ol :) |
iyiyim. siz de iyi olun.
|
Cem hoşgeldin. Arada bir sesini duyuyordum. Buraya gelmende iyi oldu.
|
Mahmut Bey,
Ben de Pembe Domates tohumu temin edebilir miyim? Öyle ise, nereden nasıl ederim? Az sayıda bile olsa yeter bana; 10 tanecik bile yeter;artık kaçını tutturabilirsem. :( |
Hayırlı akşamlar .:)
|
Günaydın ....
Yoksa hala uyuyor musunuz...? |
merhaba, pembe dometes tohumunu tavsiye ederim mükemmel birşey kocaman oluyor.
|
Bir bulabilsek güzel kötü mü bakarız.:)
|
Biraz sabredin ben ayarlamaya çalışacağım...
|
Günaydın herkese :)
|
Günaydınlar efendiiiim...
|
Günaydın Mahmut Bey
|
Günaydın Selahattin Bey
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025