![]() |
Evet kesinlikle öyle, güneşe alın, gübre verin :)
Az biraz cılız kalmışlar. |
Valla ben bunun tohumunu ne diyerek aldım bilmiyorum :) Sadece çok aşırı derecede sitillendiğini gördüm saksı değiştirirken. Ne umduk ne bulduk :) Ama ıspanağı seven biri olarak (sormadan yiyipte zehirlenmeyelim diye bir girişimde bulunmamıştım)
bir deneme yapabilirim bu iftarda :) Teşekkürler bilgi ve ilgileriniz için. |
Ben artık tohumdan yetiştirmeyeceğim. Mutlaka geçen yıl dökülen tohumlardan yenileri çıkıyor. Çıkan yerden alıp istediğim yere aktarıyorum.
|
Çok yıllık bir bitkimidir peki? Yani ağaç gibimi yoksa her sene ekmemiz mi gerekecek yeniden?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 675803 Tohumu da gövdenin üzerinde üzümsü şekilde büyüyor. Sezon sonuna doğru alabilirsiniz tohumunu. Eklenti 675804 |
merhaba tohumları nereden temin ettiniz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu malabar ıspanağı nasıl bir bitkidir yani normal ıspanakla karşılaştırdığımızda tecrübesi olanlar için soruyorum tadı kokusu nasıl bir bitki? Ekip yetiştirmeye değermi yoksa ıspanak daha mı iyidir? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Ayrıca elinde tohum olup paylaşma imkanı olan varsa lütfen irtibata geçebilir mi? Teşekkürler.
|
Alıntı:
Sadece sarılıcı olması dolayısı ile bunun üzerinde toprak, çamur olmaz. Temizlemesi çok daha kolay. Ben soğanlı ve pazılı karılık kavurmasını beğendim. Ağız tadı meselesi. İzmir’de olsanız bol miktarda tohum ve bitki var. Ama paket yap kargoya git... yapamıyorum artık. Saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslında giriş tarihi olarak 2010 görünmesine rağmen 2006 yılından beri bu siteye üyeyim. Sayısız paket gönderdim ve aldım ve yaşlandım ve yoruldum. Ve biliyorum arayan bulur :) Sizin ve aramaya devam eden herkes de gerçekten aradığını bulacaktır, yeter ki pes etmesin :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende az da olsa var yollayabilirim
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl tohum takas etkinliğinden edindiğim edindiğim malabar ıspanaklarım. Dün ilk kez pişirdim, tadını beğendim.
Eklenti 696694 |
Merhabalar, Antalya'da malabar ıspanağı dikimi hangi aylarda yapılmalı?
|
malabar ıspanağı ne kadar sürede çimleniyor acaba, 10 gün önce tohumları ektim bakıyorum bakıyorum hiç bir şey yok. Merakla beklemedeyim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bizim bolgede kisin cok soguk ve karli oldugu icin kisin tarim yapamiyoruz . Yazin ispanak tadinda bir sebzenin bahcede olmasi muthis olur. Tohumundan almayi cok isterim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025