agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)

Beğeni Düzeni747Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-05-2015, 15:45   #11
Ağaç Dostu

GothiCat's Avatar

Giriş Tarihi: 12-01-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi erkanbey Mesajı Göster
Kapalı serayı bizim burda baumax vardı kapattı gerçi şu an (koçtaş açıyor yarın onun bahçe bölümü zenginmi bilmiyorum inşallah öyledir) geçen sene %50 indirimi vardı bazı ürünlerde buda onlardan biriydi 10 tl ye aldım tanesini sonraki gün gittim dierinide almaya kenarı az kırıktı ama gene aldım hava geçirmiyor ikisi 20 tl ye geldi şimdi netten bakıyorum bu tarz şeylere baya pahallı gibi iyiki almışım belki bu ayda çok fark etmiyor ama kışın çimlenmede çok fark ettireceği kesin bu havada bile buharlanma yapıyor içi.
Adı ne olarak geçiyordu?Bende Koçtaş'a sorayım Koçtaş'ın bahçe bölümü gayet büyük-güzel burada.Aradıklarımı hep orada buluyorum genelde.Gerçekten çok kullanışlı birşeye benziyor,güle güle büyütün bitkilerinizi.Ben buharlanmadan ziyade kedilerim olduğu için istiyorum.Malum bebek gibiler,ne yapacakları belli olmuyor.Düşündüm ki eğer hava alabileceği kapaklı bir mekanizma olsaydı ilaçlamamı,gıda takviyemi herşeyi sıfır sıkıntıyla yapabilirdim.Şuan aman bebişlerim zehirlenmesin diye hiç ilaçlama **** sıvı besin uygulayamıyorum.Evde hazırlanan ilaçlardan uygulamayı denedim,o da sağolsun böceklerle beraber çiçeğimi de öldürdü Adını bilsem sizin kapaklı harikanın heryere bıkmadan sorar bulurum

GothiCat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
biber fidesi, biber gelişimi, biberlere

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025