![]() |
|
![]() |
#961 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-03-2015
|
Bugün balkona çıkardım biberlerimi şanslarına yağmur yağdı üstlerine yağmur gelmiyor ama umarım üşümezler bir aylık emeğim Boşa gidecek değilse |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2013
|
Bence içiniz rahat olsun artık yaz geldi diyebiliriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Yeni Üye
|
Evet evet yaz gelmedi havalar tekrar soğudu falan derken nihayet yaz gelmiş Bu arada geceyi balkonda geçiren biberlerimin durumu gayet iyi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-04-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Ağaç Dostu
|
Benim Krallarda bugün geldi hemen toprakla buluşturmam gerek geç bile kaldık Carolina Reaper,Trinidad Scorpion Red Butch,Trinidad Moruga Scorpion Chocolate,Ghost Pepper - Bhut Jolokia - Naga Jolokia,Ghost Pepper White - Bhut Jolokia White - Naga Jolokia White Çok tehlikeli görünüyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Ağaç Dostu
|
Gelir gelmez toprakla buluşturdum güzellerimi nede olsa uzak yoldan geldiler.İnşallah tohumlarda kalitelidir de, ilk defa her göze 1 tohum diktim ee tohum değerli olunca... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Yeni Üye
|
fideler büyürken tepe alma koltuk alma gibi işlemleri yapmaya gerek var mı varsa nasıl yapalıyor acaba? attığım resimler üzerinde varsa koparılacak yerleri gösterir misiniz? şimdiye kadar iyi gelişme gösterdiler ama yanlış bişey yapmadan güzel bir şekilde meyve almak istiyorum. daha önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla çiçek açmaya başlayınca suyu birkaç gün kesin demişler birkaç çiçek tomurcuğu var onlar açınca suyu daha seyrek vereceğim bunun dısında bir şey var mı tecrübeli arkadaşlar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Ağaç Dostu
|
Tohumları suda bekletmedim hava sıcak artık çok fark etmez diye düşünüyorum.Biraz fazla derine bastırmışsam çıkmazlar mı geçmi çıkarlar acaba?Birde kapalı seramda balkona güneşin altına koyup sıcaklığımı yükseltsem yoksa odada güneş temas etmeyen yerdemi dursa? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Erkan bey bence balkonda değil de normal oda da dursa daha iyi olur diye düşünüyorum .. Tecrübeli arkadaşlar size dönüş yapacaklardır zaten . Bu arada biberlerinize ve seranıza bayıldım |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın Kler biberlere bende bayıldım ama resimlerine bakalım tohumlarda aynı çıkar inaşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2015
|
biberde profesyonel olanlar bana yazabilirmi .yardimlariniza ihtiyacim var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Ağaç Dostu
|
Biber konusu baya hareketsiz kaldı benim dünya şampiyonlarını ekeli tam 6 gün oldu daha toprağı zorlayıp çıkabilen yok ama bir tanesi yüzeye yakın kalmış bir kuyruğunu gördüm sanırım günyüzüne çıksınlar artık resimler sürekli burada olacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-03-2015
|
Balkon bahcemin ilk biberi beni çok sevindirdi.ama sebzelerimdeku yeşilimsi bitlerle yine başım dertte.doğal yollarla kurtulamadim.zirai ilaç alicam maalesef.foto becerebilirsem yükleyerek sevincimi paylaşmak istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-03-2015
|
Resim yüklemek ücretli mi acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Ağaç Dostu
|
Hayır ücretli değil mesaj yazarken gelişmiş moda geçiş yapın altta fotoğraf yükle var ona tıklayın çıkan ekranda üstte dosya bul var ona tıklayın pc nizden resmi seçin sağ tarafta yükleyi seçin az bekleyin altta tamamlandı ibaresi belirecek yüklemiş olacaksınız çok yüksek çözünürlüklü resimleri yüklemeyebilir resmin boyutunu düşerebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Yeni Üye
|
Erkan bey yeni ektiğiniz biberleriniz çıkmaya başladılar mı? Bu arada ben yetiştirdiğim biber fidelerini bugün bahçeye ekeceğim her ne kadar geç kalsamda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2015
|
Saksıdaki Biberler
Merhaba, saksıdaki biber ve domateslerim çimlendi gelişimlerini adım adım paylaşmak istiyorum. Birkaç senedir bu türleri yetiştiriyorum ve saksıda yetiştiği kadarını sos haline getiriyorum ![]() ![]() Turuncu Habanero, Turuncu Jalapeno, İtalyan Acı Biberi, Kahverengi Habanero, Paprika Biberi, Minyatür Biber, Tayvan Kuş Biberi, Tabasco Acı Biberi, Santafe Biberi, Cherry Domates, Red Robin Domates, Tinytim Domates. 02 Turuncu Habanero 03 Turuncu Jalapeno 04 İtalyan Acı Biberi 06 Kahverengi Habanero 08 Paprika Biberi 09 Minyatür Biber 10 Tayvan Kuş Biberi 11 Tabasco Acı Biberi 12 Santafe Biberi ![]() Düzenleyen ifur : 31-05-2015 saat 19:09 Neden: Fotoğrafları foruma yüklemelisiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-06-2014
|
Süper ya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2015
|
Teşekkürler, biber tohumlarını 15/03 tarihinde ektim. İki hafta sonra bir çoğu çimlenmişti, iki ayda da bu hale geldiler. Domatesler ise daha çabuk çimleniyor, bir haftada kendilerini gösteriyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Ağaç Dostu
|
Seraların mümkünatı yok ama biberlerden 5 çeşitten karma toplam 10 tohum var satıcı hediye karma yapmış ancak meyve verdiği zaman çeşitlerini anlayabilirsiniz onları yollama imkanım olur ihtiyacınız varsa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Ağaç Dostu
|
Ben o anlamda söylemedim sayın odunq internetten satınaldığım için resimdekiler gibi çıkar kazıklanmayız inşallah onun için söyledim yoksa çıkacak olduktan sonra üst üstede koysanız gene çıkar 😀 sağlıcakla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Selam biber fidesi üzerinde bir hastalık oldu bu nedir acaba nasıl ilaçlama yapmam lazım ekim yapılmadı daha .. ? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2014
|
merhaba arkadaşlar domates ve biberlerimi sizlerle paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2014
|
Resimler çok büyük olmuş kusura bakmayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Ağaç Dostu
|
Kapalı serayı bizim burda baumax vardı kapattı gerçi şu an (koçtaş açıyor yarın onun bahçe bölümü zenginmi bilmiyorum inşallah öyledir) geçen sene %50 indirimi vardı bazı ürünlerde buda onlardan biriydi 10 tl ye aldım tanesini sonraki gün gittim dierinide almaya kenarı az kırıktı ama gene aldım hava geçirmiyor ikisi 20 tl ye geldi şimdi netten bakıyorum bu tarz şeylere baya pahallı gibi iyiki almışım belki bu ayda çok fark etmiyor ama kışın çimlenmede çok fark ettireceği kesin bu havada bile buharlanma yapıyor içi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |