![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2013
|
Tohumları suda bekletmedim hava sıcak artık çok fark etmez diye düşünüyorum.Biraz fazla derine bastırmışsam çıkmazlar mı geçmi çıkarlar acaba?Birde kapalı seramda balkona güneşin altına koyup sıcaklığımı yükseltsem yoksa odada güneş temas etmeyen yerdemi dursa? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-03-2015
|
Alıntı:
Erkan bey bence balkonda değil de normal oda da dursa daha iyi olur diye düşünüyorum .. Tecrübeli arkadaşlar size dönüş yapacaklardır zaten . Bu arada biberlerinize ve seranıza bayıldım |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Seraların mümkünatı yok ama biberlerden 5 çeşitten karma toplam 10 tohum var satıcı hediye karma yapmış ancak meyve verdiği zaman çeşitlerini anlayabilirsiniz onları yollama imkanım olur ihtiyacınız varsa. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-03-2015
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim sera konusunda Hoşuma gitti evet ama isteme gibi bir talebim olmadı aktif Kullandığınız bişey zaten yine de çok teşekkür ederim Ne hikmetse gözüne bakıp üstüne titrediğimiz şeyler hep Nazlı oluyor sizin ithal biberlerde öyle oldu |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben biberler için gönderebilirim demiştim serayıda espiri olsun diye katmıştım ama neyse bu arada aslında vaziyet çok kötü deil 5 çeşitten en az 5 er tane çimlendi fazlası var eksiği yok yeter aslında bugün baya bi kurcaladımda birazda derine dikmişim neyseki işimizi görecek kadarı çimlendi. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| biber fidesi, biber gelişimi, biberlere |
|
|